Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Sâmbătă ieșim la reciclare

Agenți ai Patrulei de la Grădinița nr.1 și colegii și Suporterii lor de la Școala nr.1, Bragadiru
17 / 03 / 2017

#Bucuresti, #editia 2016-2017, #ilfov, #judetul ilfov


Aparatul s-a stricat? Trimite-l la RECICLAT! Noi, copiii din Patrula de Reciclare, vă lansăm o provocare. Am învățat că trebuie sa colectăm cu grijă aparatele vechi sau stricate, bateriile uzate și becurile arse pentru că așa e bine pentru noi și pentru mediu. Oare puteți fi la fel de responsabili ca noi? Dovediți-ne și veniți alături de noi!
Vă invităm să participați la acțiunile noastre de mobilizare la colectarea DEEE în județul Ilfov pe care le vom desfășura în fiecare sâmbătă din luna martie, după cum urmează:

 

18 martie 2017 – Bragadiru

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Bragadiru

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Bragadiru

Grădinița cu Program Prelungit nr.2, Str. Povernei nr. 1
Școala Gimnazială nr.1, Șos. Alexandriei nr.243

25 martie 2017 – comuna Snagov
Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, Ghermănești, Șos. Ghermănești nr.67
Școala Gimnazială nr.1 ”Constantin Băicoianu”, sat Tâncăbești, Str. Constantin Băicoianu nr.10
Grădinița nr. 1, sat Ciofliceni, Str. Mircea cel Bătrân nr.16

În fiecare sâmbătă, ne deschidem porțile pentru locuitorii care vor să dea un exemplu de comportament civic și ecologic, colectând deșeuri electrice. Le puteți aduce la noi la școală, dar nu neapărat. Puteți trimite la reciclare deșeurile electrice direct de acasă sau de la sediu, apelând gratuit Tel Verde 0800 444 800 sau completând formularul online de pe site-ul www.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/
Dacă reprezentați o organizație, este momentul perfect să deveniți Suporter al Patrulei de Reciclare ilfovene și să vă alăturați echipei naționale a companiilor și instituțiilor care susțin programul nostru! Ne puteți susține începând chiar de azi, în câteva moduri foarte simple:

  1. Primul, și cel mai important – predați la reciclare aparatele electrice defecte sau vechi din gestiune! Sunați la TelVerde 088 444 800 sau scrieți-ne la suporterpatrula@rorec.org. Cu Patrula de Reciclare, gestul de a îndeplini această obligație administrativă devine o acțiune publică de responsabilitate față de mediu și comunitate!2. De asemenea, puteți reaminti angajaților și colaboratorilor să se alăture programului și să predea aparatele electrice inutile de acasă (fie ducându-le la școlile respective, în cadrul acțiunilor, fie prin TelVerde 0800 444 800 sau prin formularul de comandă de preluare DEEE de pe site www.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/
  2. Comunicați, la rândul dumneavoastră, prin propriile mijloace, apelul nostru, și ajutați-ne să informăm cât mai mulți oameni cât este de important ca orice deșeu electric să ajungă numai la reciclare!
    Agenți ai Patrulei de la Grădinița nr.1 și colegii și Suporterii lor de la Școala nr.1, Bragadiru

    Agenți ai Patrulei de la Grădinița nr.1 și colegii și Suporterii lor de la Școala nr.1, Bragadiru

    Inițiativa noastră poate fi un succes cu ajutorul dumneavoastră! Ne străduim să câștigăm competiția națională a ediției ca să fim, împreună, în topul județelor care luptă contra poluării și respectă standardele europene de protecție a mediului.

Noi ne bucurăm pentru fiecare Suporter care ni se alătură la aceste acțiuni, dar asta nu înseamnă că ne puteți ajuta într-o singură zi! Puteți contribui la succesul nostru până la finalul ediției, pe 31 august 2017. Ori de câte ori aveți de casat aparate electrice, baterii, acumulatori, becuri sau neoane, faceți acest lucru și pentru Patrula de Reciclare județeană.

Haideți să dăm un exemplu tuturor vecinilor și să câștigăm mai multe șanse la premiul național în competiția cu restul țării! Suntem copiii dumneavoastră, sprijiniți-ne și vom avea curajul să facem lucruri frumoase și utile. Fiecare deșeu electric pe care îl colectăm responsabil înseamnă că ne protejăm sănătatea, comunitatea și viitorul.