Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Donează

Dacă o viață salvată înseamnă și un copil care rămâne în școală, în loc să o abandoneze, un tânăr care rămâne în țară, în loc să emigreze, un adult care alege să îngrijească mediul, în loc să-l polueze, atunci Patrula de Reciclare a salvat vieți. Sau, cel puțin, le-a schimbat mult în bine.

Am realizat multe în 10 ani, dar asta nu înseamnă că ne-am terminat treaba, ci dimpotrivă. Acum e nevoie de noi mai mult decât oricând. Suntem o echipă națională de copii, adolescenți și profesori voluntari care schimbă obiceiurile greșite față de mediul înconjurător, ca să trăim mai sănătos, cu toții. 

Ne-am dovedit capabili să „mișcăm munții din loc”, chiar literal, dacă ne gândim cum ar fi arătat 8.000.000 de kg de deșeuri electrice, dacă nu ar fi ajuns la reciclare, prin eforturile noastre. 

Dăruim, împreună, minimum 25.000 de ore de voluntariat, pe an. Sunt ore în care învățăm, creăm activități și comunicăm cu oamenii din jur pentru a produce acea schimbare vizibilă și durabilă de comportament care se întâmplă numai prin educație, respect și bun simț.

Am conștientizat cât de important este să protejezi mediul, dar și că vocile mici se pot face auzite atunci când se unesc într-una singura, puternică. Am învățat că și noi, copiii, putem lua inițiativa atunci când simțim că este nevoie de o schimbare.

Patricia, 14 ani, Curtea de Argeș

Cât de departe putem ajunge cu acest țel depinde de sprijinul pe care îl acordați, prin donații și sponsorizări, Asociației Volens, care coordonează programul. 

Patrula de Reciclare e singurul program vizibil în toată țara, la care pot participa școlile și grădinițele. De 10 ani învățăm să ne schimbăm obiceiurile și mentalitățile și, la rândul nostru, să îi învățăm și pe alții să o facă (…) Nu cred că și-ar putea imagina cineva cât ar fi pierdut România ca țară dacă acest proiect nu ar fi existat!

Prof. Înv. Preșcolar Nicoleta Minu – Grădinița Cataloi, Tulcea

Persoane fizice pot face donații prin depunere sau transfer bancar
În contul Asociației Volens
Beneficiar: Asociația Volens
CIF: 33190033
Cont: RO60PIRB4244765678001000
Banca: First Bank 
Sucursala: Victoria, sector 1, Bucureşti
Detalii tranzacție: donație

Formular 230 – donează 3,5% din impozitul anual
Descarcă formularul, completează-l și trimite-l pe adresa noastră (str. Arhiereul Calist nr.9, cam.1, et.1, ap.2, sector 2, cod poștal 021513, București) sau direct la sediul ANAF din localitatea ta. Îți mulțumim pentru susținere.

Persoane juridice
Pentru sponsorizări ( persoane juridice  plătitioare de impozit pe profit sau microîntreprinderi) vă rugăm să ne contactați la alexandra.arnautu@asociatiavolens.ro   Asociația Volens (CIF: 33190033) este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale.