Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Atelierele Zilei Patrulei de Reciclare – Animație

26 / 09 / 2014

#animatie, #ateliere, #fabian sanchez, #premianți, #ziua patrulei de reciclare


Este atât de distractiv să înveți ceva nou și să faci ceva, practic, ajutat de un profesionist carismatic!

La ”atelierele” de la Ziua Patrulei de Reciclare, agenții își descoperă talente nebănuite și își dezvoltă abilități care îi vor ajuta să își promoveze și mai bine misiunea ecologică. Portret Fabian Sanchez

Atelierul de animație, coordonat de Fabian Sanchez, e un prilej inedit de comunicare și un exercițiu util de prezență în public, mai ales că multe dintre Patrule organizează evenimente ”eco” ca să atragă atenția și interesul comunității.

Fabian este membru al trupei ”Los Hermanos Dinamita”, dansator, antrenor de aero latino, percuționist, artist de circ, finalist al concursului ”Românii au talent”. S-a născut în Columbia, are muzica și dansul în sânge, un talent și o energie inepuizabile. Alături de Carlos, fratele său, Fabian Sanchez a cucerit inimile a milioane de spectatori, ajungând în finala concursului ”Românii au talent”. Cântăreț, percuționist, antrenor de dans latino, artist de circ, Fabian este cel mai bun ghid la care puteau spera agenții care vor să fie memorabili pe orice scenă. Lucrează cu amatori și profesioniști de toate vârstele, a scos un album, a reușit să își construiască o Animatie - Fabian Sanchez (10)carieră artistică în țara sa ”de adopție”, România, prin muncă și perseverență.

Agenții învață, de la un artist complet, cum să facă impresie în public, să își depășească emoțiile, să captiveze audiența, pe scurt, să fie ”vedeta” oricărui eveniment.

 

Deci, ce s-a întâmplat la atelierul de animație de la Ziua Patrulei din Covasna?