Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorii din Harghita s-au sărbătorit la Ziua Patrulei de Reciclare

5 / 10 / 2015

#editia 2014-2015, #județul Harghita, #Ziua Patrulei de reciclare 2015


Harghita face progrese la reciclarea deșeurilor electrice și datorită lor ! Pe 2 octombrie, la Complexul Național Sportiv Izvorul Mureșului”, Asociația RoRec i-a sărbătorit pe copiii, tinerii și profesorii din Patrula de Reciclare harghiteană care au câștigat locul III pe țară la ediția 2014-2015 a programului.

Atelier foto ZPR Harghita 2015

Agenții și profesorii lor coordonatori de la grădinițe, școli și licee din tot județul au avut prilejul să se întâlnească, să-și prezinte poveștile de succes, să facă schimb de experiențe, să-și dezvolte talentele la ateliere interactive, să se distreze și să se bucure de victoria lor.

”La Ziua Patrulei, copiii s-au simțit ca o adevărată ”echipă județeană”, au simțit cât de mult contează ceea ce au realizat, au trăit sentimentul mândriei și al satisfacției. Am recunoscut și eforturile profesorilor dar și contribuția Suporterilor  – firmele și instituțiile care ne-au ajutat să câștigăm, predând deșeuri electrice ca să arate că au înțeles mesajul Patrulei și ca să dea un exemplu de solidaritate” a declarat Andrea Prunel, reprezentantul local RoRec.

La atelierele de bricolaj, artă decorativă, educație și improvizație, agenții au creat colaje, postere, accesorii speciale și nu au uitat să mulțumească și susținătorilor – fiecare Suporter care a contribuit la succesul Patrulei a avut un balon ”dedicat”.

Panou Suporteri ZPR Harghita 2015

Liceenii din Patrulă  au fost implicați și în desfășurarea evenimentului, ca voluntari, și au avut parte de o experiență și mai bogată, care le-a pus la încercare spiritul de inițiativă și abilitățile de organizatori.

”Ziua Patrulei a fost de neuitat. Agenții din școala noastră s-au simtit extraordinar și au participat cu multă plăcere la toate activitățile ! În noua ediție vom munci cu și mai multă energie, pentru că vrem neapărat o astfel de petrecere și anul viitor ! Sperăm să ne bucurăm în continuare de sprijinul comunităților noastre ca să fim din nou câștigători” a spus, entuziasmată, doamna Erika Pop, coordonatoarea Patrulei de la Școala gimnazială Kos Karoly.

”Suntem bucurosi că elevii din Harghita au câștigat locul III național, din cadrul programului ,,Patrula de Reciclare”. Îi vom ajuta și în continuare pentru ca județul Harghita să ajungă pe locul I, anul viitor! Vom organiza mai des activități de colectare a deșeurilor electrice și electronice și vom susține evenimentele Asociației RoRec în județ” a spus doamna Farkas Erika, inspector de specialitate în cadrul Consiliului Județean Harghita – Agenția de Management Energetic, unul din Suporterii Patrulei harghitene.ZPR Harghita 2015

Grădinițele, școlile și liceele din județul Harghita se reînscriu în noua ediție a programului cu noi aspirații la podium. Dascălii și agenții care se vor lansa în cursa reciclării se vor alătura celei mai active mișcări ecologiste de tineret din România și, cu sprijinul comunităților lor, vor contribui la noi recorduri în domeniul educației de mediu.