Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

COPII PASIONAŢI DE JURNALISM ŞI DE MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

18 / 07 / 2018

#buzz de botoșani, #editia 2017-2018, #judetul Botosani, #patrula de reciclare


Copiilor pasionaţi de jurnalism la pasă şi de mediul înconjurător. O dovadă este şi provacarea lansată în cadrul “Biblio Vacanţa”. Prima întâlnire a micilor reporteri cu noii cursanți de la clubul “Micii reporteri” din cadrul programului „Biblio – Vacanța” al Bibliotecii „Mihai Eminescu” a fost plină de surprize.

Voluntarii, respectiv cei care care vor preda cursul de jurnalism pentru copii în această vară, au lansat un concurs  în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec și programul Patrula de Reciclare.

Cursanții au primit cutiuțe colorate în care, toată vara, vor aduna baterii consumate urmând ca cel care strânge cele mai multe baterii să primească un premiu.

Pe de altă parte, campania de conștientizare privind riscul aruncării la întâmplare a deșeurilor electrice ce cuprinde și acest concurs, îi va mobiliza pe membrii cercului de jurnalism „Micii reporteri” într-o acțiune de informare a populației în ceea ce privește poluarea pe care o fac aceste deșeuri.

Botoșănenii pot susține Patrula de Reciclare a cercului de jurnalism „Micii Reporteri”, contactându-i la adresa de email contact@telebuzz.ro.

Anul trecut, membrii cercului de jurnalism “Micii reporteri” au organizat o campanie similară în urma căreia au strâns aproximativ trei tone de deșeuri electrice.

Sursa: Monitorul de Botoșani