Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

3 idei eco – Episodul 9 ”Voluntariatul”

12 / 05 / 2017

#3 idei eco, #Bucuresti, #editia 2016-2017, #generale, #ilfov, #judetul ilfov, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


1. Voluntariatul este una din cele mai frumoase moduri de a-ți petrece o parte a timpului liber! Ca voluntar pentru o cauză, un eveniment sau o organizație, poți să te distrezi, să înveți lucruri noi, să faci bine, să cunoști oameni interesanți, să câștigi experiențe demne de povestit. Voluntar poți fi la orice vârstă! Tu îți alegi domeniul, proiectul și măsura în care vrei să te implici. Prin voluntariat îți poți împlini un vis sau da curs unui hobby.

2. Cu ce începi? Simplu – cu ce îți place să faci cel mai mult în timpul tău liber. Fă o listă de lucruri la care te pricepi și de activități care îți plac. Îți place natura, te pasionează ecologia? Îți place să socializezi, să ajuți oameni? Ești iubitor de animale? Cum crezi că poți ajuta?

3. Dacă ești hotărât, începe să cauți oportunități. Dacă lucrezi într-o companie mare, probabil există deja programe interne de voluntariat corporatist. Dacă nu este cazul, caută oportunități pe internet. Site-uri ca ”harta voluntariatului în romania” sau Gala Societății Civile te pot ajuta să intri în legătură cu organizațiile și oamenii care au nevoie de tine. Și Patrula de Reciclare are nevoie de voluntari!

 

Scrie-ne la patruladereciclare@rorec.org dacă vrei să ne ajuți.