Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorul concursului Ora Patrulei de Reciclare

18 / 05 / 2017

#Bucuresti, #editia 2016-2017, #generale, #ilfov, #judetul ilfov, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


Ne apropiem de finalul emisiunilor și concursurilor marca ”Ora Patrulei de Reciclare” de-a dreptul … apoteotic, cum se spune. Concursurile săptămânale sunt, deja, o adevărată ”olimpiadă” a ideilor și perspectivelor, una mai interesantă ca cealaltă! Și săptămâna aceasta am avut participanți extraordinar de inspirați. Răspunsurile primite conturează o pledoarie convingătoare și emoționantă pentru voluntariat. Cele mai multe aprecieri le-a obținut Deea Estera, pentru comentariul ei: ”Eu cred ca este bine sa faci voluntariat deoarece este Mai Sanatos, Voluntariatul promoveaza dezvoltarea personala si stima de sine ! Mi-ar placea sa fac voluntariat !”

Deea Estera Eu cred că este bine să faci voluntariat deoarece este Mai Sanatos. Voluntariatul promovează dezvoltarea personală și stima de sine! Mi-ar plăcea să fac voluntariat!

Neti Spătărescu Cine oare nu a încercat măcar o dată să înţeleagă faptul că dăruirea atrage după sine primirea, la fel cum primirea atrage după sine dăruirea. Voluntariatul, în programul de educație de mediu din România, Patrula de Reciclare, în primul rând dezvoltă spiritul de inițiativă și creativitatea, abilitatea de a găsi și propune soluții utile întregii comunități pentru reducerea poluării. În al doilea rând, voluntariatul responsabilizează, te învaţă cum să îţi gestionezi timpul, este un mod de a îți face prieteni noi şi nu în ultimul rând, împarte zâmbete tuturor. Aşadar: ”A dărui este în firea întregului Univers. A accepta darul este a doua natură a acestuia.” (Deepak Chopra)

Sonja Sonia Deea Eu cred că este bine să faci voluntariat deoarece este o experiență unică în viață… O experiență care ajută lumea în general dar și pe tine personal….. Este o experiență care te face să ai respect… O experiență de care nu mulți au parte și o experiență pe care nu vei regreta ca ai făcut-o. De respectat este faptul că nu mulți au curajul de a face asta…. Și ca de obicei o fac oamenii la care te așteptai cel mai puțin.

Lungu Andra Maria Eu cred că merită să faci voluntariat pentru sănătatea și bucuria ta și a altora.

Din punctul meu de vedere prea mulți oameni fac un anumit lucru doar pentru bani și de multe ori se mai întâmplă să își riște viața lor pentru niște hârtii, să polueze natura și să le facă rău altora.

Așa că ar trebui să facem ceva bun, pozitiv fără să fim răsplătiți.

De exemplu ieri am ajutat-o pe vecina mea să îi citesc prospectul de pe un medicament și în plus am mai făcut și o plăcintă împreună. Dar ea nu mi-a dat bani, ci o îmbrățișare caldă și o după-amiază minunată. Hai să fim mai buni.

Neaga Nicoleta Este greu să convingi pe alții cu mentalități bazate doar pe partea financiară…”și mie ce-mi iese?”…că de fapt nu se rezumă totul la bani!!! Dar eu sper și mă declar convinsă că puterea exemplului, fie el părinte, profesor sau oricare voluntar…mai poate schimba ceva în mentalitățile fragile și gata de format (nu deformat) ale copiilor noștri!

Anca Mocanu Pentru satisfacția personală pe care ți-o oferă voluntariatul atunci când faci un lucru bun pentru ceilalți. Bucuria din ochii celuilat, un sentiment deosebit ce te face să evoluezi spiritual. În cazul nostru fiind vorba de natură, satisfacția pe care ți-o oferă faptul că ai pus umărul pentru a ajuta la curățarea și păstrarea mediului, atât cât ai putut prin propriile puteri. Prin propriul exemplu pe care poți sa il dai, motivând și alte persoane să te urmeze, ajutându-ne unii pe ceilalți putem să trăim într-o lume mai bună.

Adriana Mariana Sandu Eu am fost voluntar în proiecte și acțiuni de protejare a mediului, obiecte pentru reciclat deoarece îmi doresc pentru copilul meu să crească într-un mediu curat, cu multă verdeață. Dacă nu facem voluntariat pentru a ne crea nouă înșine condiții de trai, mai târziu ne vom plânge că în jurul nostru sunt oameni bolnavi, fără spații verzi, sol degradat, alunecări de teren, poluare, etc.

Danny Kenny’s Merită să faci voluntariat, pentru a crește cunoștințele oamenilor și a nu aștepta ceva la schimb. Din voluntariat renasc idei noi, frumoase și chiar strălucite. Voluntariatul ne-ar putea face țara mai bună.

Stanciu Luca Eu cred că merită să se facă voluntariat, deoarece se poate ajuta mediul. În acest mod, lumea s-ar îmbunătăți și astfel ar putea fi un mediu mai curat, într-un loc mai bun.

Gina Marian Eu cred că merită să se facă voluntariat , pentru ca mediul să fie mai curat.

Vă invităm să participați și la ultimul concurs la Ora Patrulei de Reciclare de la Gold FM, cu tema ”Cum ai ajuta Patrula de Reciclare?”