Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

8 martie cu bucurie!

7 / 03 / 2019

#8 martie, #editia 2018-2019, #felicitare, #generale, #marturii parteneri media


La mulți ani doamnelor și domnișoarelor care au făcut din Patrula de Reciclare un „fenomen” în educația de mediu, în România.

În primul rând, mulțumiri celor care, în calitate de dascăli sau directori, au adus programul în școlile lor și în viața elevilor pe care îi îndrumă. Datorită dumneavoastră, în cei 8 ani în care am implicat peste 115.000 de copii și tineri, am format o generație mai responsabilă, mai receptivă la schimbare, mai dornică să acționeze.

Un gând bun și celor de „acasă” – mame, mătuși, bunici, care au ajutat copii voluntari în misiunea lor, au golit beciurile și debaralele de aparate vechi, au participat la acțiunile de informare ale școlii și și-au mobilizat colegii de serviciu să contribuie la colectarea corectă a deșeurilor electrice.

Nu uităm nici de reprezentantele Suporterilor, toate acele doamne din instituțiile publice, școlile, firmele sau organizațiile care au decis să-și susțină echipele locale, să caseze DEEE, să promoveze acest gest și să participe la evoluția județului lor.

Încheiem cu multă apreciere pentru doamnele din presă, care, cu vocea și condeiul lor, ne-au ajutat ca grija pentru mediul înconjurător să devină o preocupare și o valoare pentru milioane de români.

Una dintre aceste doamne este Ioana Bâldea Constantinescu, realizatoarea emisiunii „Orașul Vorbește” la Radio România Cultural. Mesajul ei este cel mai potrivit cadou de 8 martie.

Vă mulțumim tuturor și sperăm să ne fiți alături și de acum înainte!