Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

APEL către orşoveni! Copiii grădiniţei Nr.1 din Orşova colectează DEEE

11 / 05 / 2017

#editia 2016-2017, #județul mehedinți, #mehedinti, #patrula in presa


Preşcolarii Grădiniţei Nr. 1 din Orşova sunt într-o plină campanie de reciclare a produselor electrice şi electronice vechi. Micuţii au reuşit până acum să colecteze şi să predea 1.125 kg de aparate stricate, cifră care i-a adus în fruntea clasamentului din judeţul Mehedinţi.

Pe această cale, micuţii fac un apel către toţi orşovenii care doresc să îi ajute în această campanie, şi au aparate sticate, să le doneze la direcţiunea grădiniţei.

,,Copiii de la Grădinița cu Program Prelungit nr 1 Orșova doresc sa faca o campanie de informare prin care doresc mobilizarea locuitorilor orașului în vederea colectarii responsabile a deșeurilor de echipamente electrice și electronice pentru a reduce poluarea și pentru a respecta obiectivele cantitative de colectare impuse de normele europene. Ne puteti ajuta aducând la grădinița noastră până vineri: baterii, becuri, aparatele electrocasnice care nu mai funcționează și care doriți să nu vă mai ocupe loc în casă. Acum suntem in fruntea clasamentului in judetul nostru, ne dorim însă să fim primii pe țară. Patrula noastră de reciclare a colectat si predat deja 1125 kg de aparate electronice si electrocasnice stricate. Suntem mici si ne dorim sa traim intr-o tara curata si nepoluata. Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat și ne vor ajuta!,, a declarat directorul instituţiei, doamna Cristina Ştica.

Prin această campanie, preşcolarii grădiniţei învață să conştientizeze faptul că au nevoie de un oraş, în speţă o planetă curată. DEEE-urile colectate până acum de micuţii orşoveni, nu vor mai ocupa inutil spațiul, nu vor mai polua şi vor fi duse la reciclat pentru a primi o nouă viață.

sursa: News Mehedinți