Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Patrula de reciclare un parteneriat aparte, pentru comunitate

28 / 11 / 2014

#ANFP, #patrula de reciclare, #Suporterii Patrulei


Am scris un nou episod al unui parteneriat deja… de tradiție, cu Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP).

Miercuri, 26 noiembrie, Andreea Idriceanu, manager de comunicare al Asociației, Gabriela Tranciuc, coordonator comunicare și PR și Alexandra Arnăutu, managerul programului Patrula de Reciclare, v-au reprezentat la ediția a VII-a a Conferinței anuale ”Inovație și calitate în sectorul public” organizată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP)

Am povestit reprezentanților autorităților locale și instituțiilor publice despre succesele si reușitele Patrulelor de Reciclare din toată țara, la care unii dintre dânșii au contribuit deja! Le-am prezentat felul în care voi, profesorii și agenții Patrulei, ați reușit să mobilizati comunitățile în Picture 006care trăiți pentru a deveni mai responsabile și mai atente față de mediu.

Ați primit laude și încurajări inclusiv de la participanții internaționali, care au apreciat spiritul vostru de inițiativă și importanța acordată parteneriatului cu instituțiile publice și comunitatea: ”Dacă vrei rezultate rapide, lucrează singur; dacă vrei rezultate durabile, lucrează în echipă!”, ne-a transmis Lisbeth Iversen, reprezentant al Municipalității Arendal, Norvegia.

Picture 011Datorită ANFP și apelului pe care l-a lansat instituțiilor din administrația publică, am câștigat numeroși Suporteri din acest sector. ”Fiecare gest din partea comunităţii contează. Sunt încrezător în impactul pe care societatea, în ansamblul ei, îl poate avea asupra protejării mediului şi, implicit, asupra creşterii calităţii vieţii. Susținem “Patrula de Reciclare”, lansând invitaţia către toate instituţiile şi autorităţile din România de a fi solidari în acest proiect, de a fi ECO. Sunt convins că şi acest demers sprijină cu succes efortul nostru comun de a genera semne vizibile de progres în sistemul administraţiei publice româneşti” spunea József Birtalan, Preşedintele ANFP.

Sperăm ca din ce în ce mai multe instituții publice să dea acest exemplu de leadership comunităților lor!