Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ajutor gratis la Curățenia de Sărbători, în Voluntari!

27 / 03 / 2017

#Bucuresti, #editia 2016-2017, #ilfov, #judetul ilfov, #voluntari


O fi de 1 aprilie, dar nu e păcăleală! A venit și rândul nostru, al copiilor și profesorilor înscriși în Patrula de Reciclare din Voluntari să vă ajutăm la Curățenia de Paște!

Fie că sunteți cetățean, firmă sau instituție, de deșeuri tot trebuie să scăpați. Știți că și aparatele electrice stricate, becurile arse, bateriile uzate tot ”deșeuri” sunt, ba încă unele toxice și poluante? Deci, nu e ”curățenie” până nu vă debarasați și de acestea, cu grijă, civilizat și responsabil. Noi avem grijă să ajungă numai acolo unde trebuie – adică la reciclare.

Ce ziceți, facem curat, împreună?

Sâmbătă 1 aprilie 2017, între orele 10:00-14:00, vă așteptăm bucuroși să aduceți aparatele electrice pe care nu le folosiți la:

Școala Gimnazială nr. 1 – Voluntari (Str. Anton Pann nr. 7)

Școala Gimnazială nr. 2 – Voluntari (Blvd. Dunării nr. 51)

Nu e nevoie neapărat să veniți la noi – puteți trimite la reciclare deșeurile electrice direct de acasă sau de la sediu, apelând gratuit Tel Verde 0800 444 800 sau completând formularul online de pe site-ul www.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/

Colegii noștri din alte localități din județul Ilfov au reușit să colecteze, în cele 2 acțiuni precedente, peste 2.300 de kg de deșeuri electrice! Haideți să depășim 3.000!

Deşeurile electrice au în structura lor componente non-biodegradabile, ce conţin substanţe toxice. Ajunse la groapa de gunoi sau în natură, aceste substanţe poluează solul, aerul şi apa și ne afectează tuturor sănătatea.

Fiecare deșeu electric pe care îl colectăm responsabil înseamnă că ne protejăm sănătatea, comunitatea și viitorul.