Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Asociația Română pentru Reciclare, la reuniunea WEEE Forum de la Malta

28 / 04 / 2017

#asociatia rorec, #DEEE, #editia 2016-2017, #generale, #gestiunea deseurilor, #patrula de reciclare, #weee forum


Asociația Română pentru Reciclare a participat în data de 27 aprilie, la reuniunea WEEE Forum de la Malta.  WEEE Forum reprezintă treizeci și unu de asociații de producători de echipamente electrice și electronice din Europa, Australia și Asia.

În total, anul trecut, aceste asociații au colectat 1,88 milioane de tone de deșeuri electrice, în toată lumea.  

WEEE Forum a sărbătorit 15 ani de reciclare la cele mai înalte standarde de excelență cu această conferință internațională în care s-a discutat despre cum se integrează gestiunea deșeurilor electrice într-o economie eficientă și care este viitorul asociațiilor de producători și în funcție de politicile europene.  Și Asociația RoRec este membru al Forumului iar reprezentantul asociației, Andreea Idriceanu a participat la reuniunea managerilor de comunicare. Printre altele s-a discutat și despre practicile care asigură succesul campaniilor de informare și comunicare asupra importanței colectării și reciclării DEEE.

Din anul 2002, membrii WEEE Forum au preluat responsabilitatea a 16.000 de producători de echipamente electrice și electronice și au colectat și trimis către reciclare peste 17,4 milioane de tone DEEE, echivalentul a 17.400 de turnuri Eiffel.