Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Asociația RoRec și Patrula de Reciclare, în top pe Facebrands

4 / 03 / 2014

#2014, #Facebook


Asociația Română de Reciclare a creat pe Facebook o comunitate impresionantă de prieteni ai reciclării DEEE, oameni interesați de colectarea selectivă a acestor deșeuri electrice și electronice, susținători ai activiății noastre. Ne-am strâns pe www.facebook.com/AsociatiaRoRec peste 41.800 de fani până acum. Iar Patrula de Reciclare are pe pagina sa,www.facebook.com/Patruladereciclare aproape 22.300 de susținători, agenți, profesori coordonatori, oameni de la pitici la bunici care apreciază acest proiect educațional, care susțin eforturile tinerilor nu doar de a face curățenie de DEEE-uri, ci și de a-i face pe cei din jur să conștientizeze importanța acestei colectări selective.

Facebrands, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook în România, a clasat cele două pagini, a Asociației RoRec și a Patrulei de Reciclare, în topul paginilor din categoria Nonprofit, respectiv Educație. Din455 de pagini înregistrate în categoria Nonprofit, www.facebook.com/AsociatiaRoRec se află pe locul 7! Categoria Educație numără 932 de pagini, din care www.facebook.com/Patruladereciclare se află pe locul 22!

Pentru aceste rezultate extraordinare nu putem decât să vă mulțumim vouă, celor peste 64.000 de prieteni de pe cele 2 pagini de Facebook!