Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Atelier de Bune Eco-Maniere la TIFF în Familie

Ateliere pentru copii de la Patrula de reciclare la TIFF in Familie 2022
22 / 06 / 2022

#ateliere, #Ecollect, #generale, #județul Cluj, #TIFF


Vă invităm la atelierele Eco – DEEE ale Patrulei de Reciclare, la „TIFF în familie”, pe 25 iunie!

Transylvania International Film Festival (TIFF) ediția 2022 are nu doar sute de filme bune pentru cinefili, ci și 9 zile pline pentru copii și părinți – o serie de evenimente cu acces gratuit, în Parcul Poligon din Florești (Cluj) în cadrul cărora cei mici sunt invitați să exploreze natura, să-și creeze propriile jucării, să se împrietenească cu animalele, să învețe să gătească sau să combată bullying-ul, prin intermediul unor activități distractive și deopotrivă educative.

Patrula de Reciclare propune copiilor între 7-10 ani atelierul de „Bune Eco-Maniere în reciclarea deșeurilor electrice”, pe 25 iunie. Cei mici vor avea prilejul să învețe, prin joc și veselie, de ce micuța baterie, becul cel chior, telefonul cu ecranul spart sau tableta cea care nu se mai încarcă, dar și multe alte obiecte electrice vechi sau defecte trebuie neapărat să ajungă la reciclare și nu la coșul de gunoi sau pe vreun tăpșan.

Împreună cu cei mici și cu familiile lor, vom desena, vom descoperi cărările pe care familia Recicleanu trebuie să le urmeze pentru a merge la reciclare, ne vom juca cu personaje simpatice și vom afla ce trăznăi poate face o baterie aruncată într-un râu.

Toți participanții la atelierele noastre vor primi cutiuțe pentru colectarea corectă a bateriilor și vor pleca de la standul nostru mai eco-responsabili!
Mulțumim organizatorilor TIFF, pentru invitație și RoEcollect, partenerii noștri la acest atelier.