Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Cele mai interesante ateliere creative și educative vă așteaptă la ZPR 2015

18 / 09 / 2015

#Arges, #ateliere, #editia 2014-2015, #fabian sanchez, #județul Harghita, #judetul sibiu, #Ziua Patrulei de reciclare 2015


Sunteți gata de petrecere? Pregătirile pentru Zilele Patrulei de Reciclare sunt în toi! Iată trei dintre atelierele creative, educative și distractive de care vor avea parte invitații noștri:

KV atelier bricolaj

Atelierul de bricolaj – Teodora Popescu, profesor la Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr.1, Bistrița, 5 premii în cadrul Patrulei de Reciclare (2011-2015)

 ”Producțiile” lor au devenit emblema Patrulei, în fiecare an, pe toate afișele, broșurile și fluturașii distribuiți în țară  și au inspirat mii de elevi. Profesor, psiholog, cel mai premiat ”veteran” al Patrulei de Reciclare, Teodora Popescu realizează, alături de echipa ei de la CSEI nr.1 Bistrița unele dintre cele mai frumoase desene, colaje și mascote ale programului, încă de la prima ediție.

Teodora Popescu are harul să stimuleze creativitatea copiilor și să îi ajute să o exprime grafic. Imaginația, talentul pedagogic și experiența complexă de activitate în program o recomandă drept ghidul perfect care să îi învețe pe agenții Patrulei să facă materiale promoționale de succes, care atrag atenția și conving oamenii să colecteze DEEE !

KV atelier fotoAtelierul de fotografie – Adrian Calev, cameraman, fotograf, realizator de film, reportaj și documentar

Adrian Calev este ”ochiul” și sufletul din spatele camerei video și a aparatului foto, de douăzeci de ani încoace. Pasiunea lui pentru imagine și priceperea lui de a spune povești adevărate sunt ingredientul unor reportaje și filme documentare memorabile: ”Copiii Uraniului”, ”Sibiu-dragostea mea”, Sibiu-religie, credință și iubire”.

Talentul lui a fost recompensat cu Marele Premiu al Asociației Profesioniștilor din Televiziune din România (APTR). Avem, deci, la Ziua Patrulei de Reciclare, un profesionist premiat ca îndrumător pentru tineri… premiați. Adrian vă va introduce în arta imaginii și a fotografiei și vă va arăta cât de mult înseamnă să știi să ”privești” ca să realizezi o poză bună și cât de mult îți poți îmbunătăți abilitățile de fotograf cunoscând câteva secrete-cheie ale meseriei.

Atelierul de animatori – Fabian Sanchez, membru al trupei ”Los Hermanos Dinamita”, dansator, antrenor de aero latino, percuționist, artist de circ, finalist al concursului ”Românii au talent”KV atelier animatie

S-a născut în Columbia, are muzica și dansul în sânge, un talent și o energie inepuizabile. Alături de Carlos, fratele său, Fabian Sanchez a cucerit inimile a milioane de spectatori, ajungând în finala concursului ”Românii au talent”. Cântăreț, percuționist, antrenor de dans latino, artist de circ, Fabian este cel mai bun ghid la care puteau spera agenții care vor să fie memorabili pe orice scenă. Lucrează cu amatori și profesioniști de toate vârstele, a scos un album, a reușit să își construiască o carieră artistică în țara sa ”de adopție”, România, prin muncă și perseverență.

Veți învăța, de la un artist complet, cum să faceți impresie în public, să vă depășiți emoțiile, să captivați audiența, pe scurt, să fiți ”vedeta” oricărui eveniment.

Și asta nu e tot! Mai avem alte ateliere, muzică, dans, o expoziție de fotografie cu toate Patrulele… urmăriți-ne în continuare ca să aflați ce surprize v-am pregătit la Zilele Patrulelor de Reciclare premiate pe țară la ediția 2014-2015 – județele Sibiu, Argeș și Harghita!