Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziua Patrulei de Reciclare – Atelierul de fotografie

3 / 10 / 2014

#Adrian Calev, #Adrian Sulyok, #Atelierul de fotografie, #ziua patrulei de reciclare


Adrian Sulyok, fotograf profesionist la Fotografics Image Studio – servicii de fotografie, grafică, print de autor.

În lumea ”vizuală” de azi, o fotografie valorează cât 1000 de cuvinte. Avem noroc să putem învăța cum facem poze bune de la un profesionist apreciat – Atelier foto - Adrian Sulyok (10)Adrian Sulyok este licențiat în Arte Plastice, cu specializarea în fotografie și grafică publicitară, are propria afacere în domeniul fotografiei publicitare, grafic-design și creație video. Este specialist în portrete corporate, fotografie de eveniment, fotografie de arhitectură, industrială și decorativă. Impresionat de realizările tinerilor din Patrula de Reciclare, Adrian îi ajută, cu talentul și experiența lui, pe profesorii și agenții noștri să facă fotografii reușite, pe măsura activităților lor excepționale, care să îi reprezinte cu cinste în fața oamenilor din toată țara.

Adrian Calev, cameraman, fotograf, realizator de film, reportaj și documentar

Adrian Calev este ”ochiul” și sufletul din spatele camerei video și a aparatului foto, de douăzeci de ani încoace. Pasiunea lui pentru imagine și priceperea lui de a spune povești adevărate sunt ingredientul unor reportaje și filme documentare memorabile: Copiii Uraniului, Sibiu-dragostea mea, Sibiu-religie, credință și iubire.

Foto Adi CalevTalentul lui a fost recompensat cu Marele Premiu al Asociației Profesioniștilor din Televiziune din România (APTR). Avem, deci, la Ziua Patrulei de Reciclare, un profesionist premiat ca îndrumător pentru tineri… premiați. Adrian vă va introduce în arta imaginii și a fotografiei și vă va arăta cât de mult înseamnă să știi să ”privești” ca să realizezi o poză bună și cât de mult îți poți îmbunătăți abilitățile de fotograf cunoscând câteva secrete-cheie ale meseriei.