Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Aveți baterii de reciclat? Avem premii de dat! … la finalul concursului național „Nicio Baterie la gunoi!” 2021

Colectare baterii in scoli
24 / 09 / 2021

#colectare baterii, #ers, #generale, #nicio baterie la gunoi


Concursul național „Nicio baterie la gunoi!”, desfășurat de Patrula de Reciclare cu sprijinul E-Recycling Services (ERS) intră în ultima linie dreaptă!

Echipele preocupate să contribuie la acest obiectiv foarte important de mediu – reciclarea tuturor bateriilor și acumulatorilor uzați, mai au 2 săptămâni ca să colecteze, în școală, acest tip de deșeuri.

11 octombrie este ultima dată la care profesorii participanți pot solicita  preluarea bateriilor colectate în incinta școlii. Acestea vor fi ridicate în zilele următoare.

Comenzi de debarasare pot fi lansate și până atunci, de către coordonatorii  care consideră că au strâns deja cantitatea maximă. Așteptăm solicitările la office@patruladereciclare.ro pentru ca Operatorii Locali Parteneri să le preia.  În perioada 21-22 octombrie 2021  vom anunța câștigătorii naționali pe www.patruladereciclare.ro

Amintim  că pentru premii vor fi eligibile numai Patrulele care au colectat minimum 75 kg baterii.

Vom acorda trei premii (Premiile I, II și III) și 3 mențiuni la nivel național. Acestea vor consta în materiale sau echipamente pentru dotarea școlii sau pentru uz didactic în valoarea alocată premiului/mențiunii. Detalii regăsiți în Regulamentul pe care îl puteți descărca aici.

Mai presus de premii, însă, este lăudabil eforturilor tuturor celor care promovează acest gest esențial pentru reducerea poluării cu metale grele. Atunci când nicio baterie consumată nu va mai ajunge la gunoi, ci va fi colectată responsabil și reciclată, putem spune că am obținut o mare victorie în lupta contra crizei climatice și în progresul pentru o dezvoltare durabilă.

Continuați să colectați baterii și acumulatori uzați, în primul rând din grijă pentru mediul înconjurător, dar și pentru că vor mai urma competiții pe această temă. Cu fiecare baterie adunată, încă o șansă la un premiu este câștigată! Vă ținem la curent.