Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ba se poate… lecții de tenacitate

26 / 08 / 2015

#interviu, #patrula in media


Suntem în clubul milionarilor, am ajuns în publicațiile ”de afaceri”. Milionul de deșeuri electrice colectate de Patrula de Reciclare e o performanță de comunicare și o lecție de eficiență dată de… copiii.

”Ne luptăm pentru al doilea milion de kilograme. Tacticile de comunicare sunt variate, de la media şi PR la social media, direct marketing… Dar esenţială este comunicarea directă, de la om la om, pentru a putea răspune în primul rând întrebării celei mai frecvente… „De ce trebuie să facem asta?” spune Andreea Idriceanu în interviul acordat markmedia.ro, revista de marketing și comunicare în afaceri. Maria_agent al Patrulei de Reciclare Sc gimnaziala 32 Bucuresti

Deși e un program educativ destinat copiilor și tineril0r, beneficiarii proiectului suntem ”noi, toți românii. Dacă ne pasă de sănătatea noastră, de curățenia locurilor unde trăim dar și de … buzunarul personal – căci neîndeplinirea obiectivelor de colectare setate de Uniunea Europeană pot duce la penalităţi ce vor fi plătite din buzunarul fiecăruia dintre noi, da, trebuie să înțelegem că singurul mod corect de a ne debarasa de deșeurile electrice este să le colectăm cu grijă și să le trimitem la reciclare”.

Citiți pe markmedia ce se întâmplă bun în România și cât de simplu putem contribui fiecare dintre noi.