Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Auzite de la bloggeri: Cum arunci electrocasnice vechi. Experiența personală a lui Cristian Florea

13 / 09 / 2019

#blogger, #editoriale, #generale


„Acum vreo două luni de zile am hotărât că frigiderul din dotare merită să fie schimbat. Cel pe care-l aveam în casă adunase deja peste 10 ani și-și făcuse treaba cu brio, dar era timpul să-i lase locul altui frigider, mai tânăr și mai adaptat nevoilor din zilele noastre.

Știam că partea de aruncare de electrocasnice vechi trebuie să fie simplă, pentru că de obicei retailerii online oferă și posibilitatea de a-ți prelua frigiderul vechi în momentul în care îți cumperi unul nou.

Doar că în momentul în care am vrut să-mi comand noul frigider mi-am dat seama că povestea e mai complicată decât atât. Pe scurt, Guvernul a oferit niște vouchere de câteva sute de lei celor care reciclau electrocasnicele vechi, bani cu care oamenii ăia puteau să-și ia altele noi. Pornind de aici, retailerii online au renunțat la partea aia cu preluatul electrocasnicelor vechi și au înlocuit-o cu posibilitatea de cumpăra cu voucher.

Eu n-aveam voucher și nici nu puteam să-mi iau unul, pentru că se epuizaseră, așa că am început să caut soluții de a scăpa de frigiderul vechi înainte să-l comand pe cel nou. Pentru că nu era chiar o idee bună să am două frigidere în casă, din motive de spațiu.”

Bloggerul Cristian Florea povestește cum a rămas 4 zile fără frigider, datorită Patrulei de Reciclare. De citit și de dat mai departe.