Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

„Bucuria de a face un lucru bun”

13 / 03 / 2018

#activitati in comunitate, #activitati Patrule, #editia 2017-2018, #judetul bacau


„Astăzi a fost o zi pur si simplu minunată!”, exclamă cu mândrie Ioana-Alexandra Sion profesorul coordonator al Patrulei de la Școala Gimnazială din Letea Veche, județul Bacău. Agenții au iesit pe stradă în cadrul săptămânii Școala Altfel ,,Să știi mai multe, să fii mai bun!” și au tras un puternic semnal de alarmă în legătură cu reciclarea deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.

„Locuitorii ne-au sustinut campania, au fost entuziasmați, curioși în același timp să afle motivul pentru care elevii au ieșit în stradă și s-au declarat mulțumiți, ba mai mult unii au predat DEEE-uri, iar alții au promis că vor apela la informațiile de pe pliantele pe care le-au primit de la copii și-i vor susține ca suporteri. Consătenii au fost interesați de informațiile pe care agenții Patrulei le-au furnizat și au fost placut surprinși de gradul de implicare al elevilor și profesorilor”, aflăm de la profesoara care i-a mobilizat.

 

Ca adevărați gospodari elevii s-au pregătit intens și cu mult drag pentru această activitate. Și-au confecționat un banner uriaș, la realizarea căruia au contribuit atât elevii mai mici, cât și cei mari, dar și cadrele didactice . Nu au neglijat nici activitatea de informare și au primit cu entuziasm noutățile din domeniul reciclării, care le-au fost prezentate de doamna Maria Ionoș, Consilier la APM Bacău și domnul Bogdan Pleșca, reprezentantul Operatorului Local Partener. Și pentru că orice activitate de echipă nu poate fi decât reușită, succesul a fost asigurat.

 

„Agenții Patrulei au fost foarte entuziasmați de o astfel de activitate și s-au simțit utili societății și școlii, s-au distrat, au socializat și s-au bucurat de atenția pe care au primit-o. M-am bucurat de succesul activității și de faptul că agenții Patrulei s-au mobilizat atât de repede și au fost foarte implicați în activitate, ba mai mult au înțeles importanța reciclării și cu siguranță nu vor uita această experiență ”, ne spune cu mândrie doamna profesoară Ioana- Alexandra Sion.

Avem vești că și alte Patrule se pregătesc să profite de vremea bună și ies în comunitățile lor să le povestească cum se pot debarasa de deșeurile electrice pentru curățenia de Paște.