Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Buzz de Botoșani despre Ediția Campionilor, în „Educația Verde”

30 / 10 / 2017

#editia 2017-2018, #judetul Botosani, #Patrula de Reciclare in presa, #ziarul Buzz Botosani


În noul număr, Buzz-Ziarul copiilor din Botoșani, scrie:

„Programul Patrula de Reciclare vine, anul acesta, cu noi provocări pentru profesorii care au dat curs înscrierilor pe site-ul programului. Este al 7-lea an de implementarea programului, ediția de anul acesta fiind intitulată sugestiv „Ediția Campionilor”. Succesul se poate remarca prin faptul că profesorii veterani deja implicați în calitate de coordonatori ai Patrulelor de Reciclare înființate la edițiile trecute în școli, au început înscrierea chiar din primele zile, ba chiar au și început organizarea de activități, după cum ne-au spus inițiatorii programului.

Anul acesta, “Ediția campionilor” este una specială deoarece vor fi implicați mai puternic și suporterii unităților școlare. “La ediția a VII-a a Patrulei de Reciclare avem o mare noutate – unitățile de învățământ din fiecare județ se pot înscrie în program atât ca Patrule de Reciclare cât și ca Suporteri! Copiii și profesorii botoșăneni au fost mereu foarte activi, așa că ne așteptăm ca locurile să se ocupe complet până pe 20 octombrie, ultima zi de înscriere. În total, primim peste 900 de echipe din toată țara. Anul acesta este ediția echipelor celor mai performante! Pentru prima oară în istoria programului, avem premii și pentru Suporteri”, anunță Ada Lungu, editor PR al programului.

Cât priveșt așteptările pe care inițiatorii programului le au, Ada Lungu ne-a spus: “Văd o competiție corectă și intensă în care atât echipele cu experiență cât și cele care intră anul acesta pentru prima oară, se vor stimula reciproc, vor învăța unii de la ceilalți. Suntem mândri că echipele folosesc din ce în ce mai efficient instrumentele pe care le oferim: ghidurile, site-ul, pagina de Facebook, aplicația DEEE Collect, jurnalul de activități. Constatăm cu bucurie că tot mai multe instituții și companii devin Suporteri ai programului, casează deșeuri ca să dea un exemplu pozitiv, vorbesc despre colectarea deșeurilor electrice, datorită efortului dascălilor și agenților”.

Povești, reportaje, știri despre cum apărăm mediul și cum reciclăm deșeurile vă așteaptă în „Educația verde”, rubrica permanentă a Ziarului Buzz susținută de Patrula de Reciclare.