Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Mediafax: Cadoul de Crăciun de 5000 kg DEEE

18 / 12 / 2015

#Bucuresti, #colectare DEEE, #editia 2015-2016, #Suporterii Patrulei


Copiii și elevii din Patrula de Reciclare din București au primit un cadou de … 5000 de kg.

Este vorba de copiii înscriși în Patrula de Reciclare bucureșteană, iar ”Moș Crăciun” este agenția de presă Mediafax. Nu veți ghici despre ce fel de ”cadou” este vorba – probabil ultimul lucru la care v-ați gândi în acest fel. Și totuși, pentru copiii înscriși în programul de educație de mediu, este cel mai frumos, cel mai potrivit dar, pentru că agenții Patrulei ”visează” nu doar la jucării și bomboane, ci și să vadă că din ce în ce mai multor români le pasă de țara în care trăiesc, că respectă mediul, că au grijă să colecteze selectiv deșeurile.Colectare DEEE Mediafax septembrie 2015

Logo Mediafax

a contribuit la acest ideal și a trimis la reciclare, pentru elevii și profesorii din Patrula bucureșteană, 5000 kg de deșeuri electrice! Da, aparate electrice vechi și stricate…

Cu cea mai mare cantitate de DEEE predată la o singură colectare, Mediafax devine Suporterul de top al Patrulei bucureștene!

”Am devenit suporteri activi ai Patrulei de Reciclare atunci când Mediafax Group s-a mutat în noul sediu din Nerva Traian. Cu această ocazie, am adunat o cantitate semnificativa de DEEE. În concordanță cu principiile după care ne-am ghidat întotdeauna activitatea, am decis să oferim spre reciclare toate aceste deșeuri de echipamente electrice și electronice Patrulei de Reciclare. Considerăm că acesta este un gest nu doar de responsabilitate socială, ci și unul firesc, din partea organizației noastre. Am fost onorați să aflăm, ulterior, că, prin această decizie am Balon Sustin Patruladevenit cei mai mari suporteri ai Patrulei de Reciclare din București și ne-ar bucura ca, din ce în ce mai multe companii să ni se alăture. Pentru că doar acționând împreună și responsabil în direcția dezvoltării unei societăți sustenabile, vom demonstra că preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător nu ar trebui să fie un simplu trend, ci o normalitate” declară Claudiu Ilioiu, Publisher Divizia General, Mediafax.

”Este o mare contribuție pentru Patrula bucureșteană care are de atins o ”ștachetă” extrem de înaltă pentru a se califica la unul din premiile naționale – să contribuie la colectarea a 50g DEEE/locuitor al Municipiului. O asemenea cantitate înseamnă o șansă substanțială pentru acești copii care se luptă cu nepăsarea și individualismul caracteristice unei metropole. Astfel de gesturi din partea instituțiilor și firmelor le dăruiesc satisfacția împlinirii eforturilor lor, încredere și speranță” spune Alexandra Arnăutu, managerul programului.

În prag de Sărbători, scăpați de deșeurile electrice prin serviciul național de colectare DEEE TelVerde 0800 444 800 și faceți o bucurie copiiilor și profesorilor din Patrula de Reciclare de oriunde din țară.