Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Campania Locul deșeurilor nu este în casa ta! se prelungește până pe 15 mai

14 / 04 / 2020

#asociatia rorec, #Bucuresti, #campanie colectare DEEE, #generale, #judetul ilfov


Campania de informare și colectare DEEE „ Locul deșeurilor nu este în casa ta ! Sună-ne și le vom lua!” ce se desfășoară în municipiul București și județul Ilfov se prelungește până pe data de 15 mai.

Patrula de Reciclare susține campania organizată de Asociația RoRec, în parteneriat cu operatorii AXIAL LOGISTICS și ECOTRANS DANARA a fost prevăzută, initial, până la data de 18 aprilie. Pentru a face față solicitărilor primite din partea rezidenților, organizatorii au decis să continue colectarea aparatelor electrice, electronice și electrocasnice vechi sau stricate de la domiciliu până pe data de 15 mai.

Preluarea obiectelor se face respectând măsurile de protecție a cetățenilor, în conformitate cu legislația în vigoare privind pandemia COVID-19.

Pentru ridicările de la domiciliu, cetățenii pot suna gratuit la TelVerde 0800444800, de luni până vineri, între orele 9:00-17:00, sau pot plasa oricând o solicitare completând formularul online.

În cadrul campaniei bonificațiile oferite constau în tichete valorice, în valoare de 10 ron fiecare, după cum urmează:
– 4 tichete cadou x 10 ron pentru: Mașină de spălat rufe automată;

– 3 tichete cadou x 10 ron pentru: frigider, combina frigorifica, vitrina frigorifica, congelator cu înălțimea de minim 140 cm; sau lăda frigorifică, cu lățime de minim 100 cm;

– 2 tichete cadou x 10 ron pentru: orice alt aparat electrocasnic, electric sau electronic uzat/ vechi sau defect, întreg (nedezmembrat) cu greutate de minim 30 kg/ buc.

Detalii, regulament și formular online și pe siteul colecteaza.ro.

Patrula de Reciclare încurajează toți voluntarii din București și Ilfov să își informeze comunitățile despre campania Locul deșeurilor electrice nu este în casa ta!