Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorul concursului ”Cu ce mesaj original (creație proprie) ați mobiliza oamenii să colecteze deșeuri electrice?”

6 / 04 / 2017

#Bucuresti, #concurs, #editia 2016-2017, #generale, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


Concursul Ora Patrulei de Reciclare de săptămâna aceasta de la Radio Gold FM Romania a fost câștigat de către Maria Iuliana Dobre. Maria a primit cele mai multe like-uri (134) pentru răspunsul său la întrebarea ”Cu ce mesaj original (creație proprie) ați mobiliza oamenii să colecteze deșeuri electrice?”

Maria Iuliana Viitorul nostru / E prezentul vostru, / Il vrem curătat, / Îngrijit și aranjat! / Dacă ne iubiți, / Hai la reciclat , / Dati „share” la protejat!

Toți participanții au fost foarte inspirați astfel încât au realizat o multitudine de mesaje originale, care sperăm să le fie de folos în efortul lor de a păstra natura curată. Mai jos vi le redăm pe câteva dintre ele:


Georgiana Vasile
 Patrula de Reciclare / Ne-nvață pe fiecare, / Deșeuri, noi sa reciclăm / Natura s-o protejăm! / Căci pe ea noi o iubim, / Respectăm și îngrijim!


Valentina Malotea
 Consider că planeta ar trebui protejată deoarece deșeurile și gunoaiele se arunca chiar și lângă spațiile de joacă ale copiilor, iar aceștia inhalează, practice, tot ce este toxic! DACĂ RECICLĂM, SALVĂM VIEȚI!


Nicu Și Cristina Diaconu
 Suntem mici cu suflet mare/ Patrula de Reciclare / A clasei pregătitoare! Vrem să conștientizați,/  Să vă responsabilizați,/ Planeta să o salvați/ Deșeuri să colectați/ Bine să le reciclați! Așadar cu mic, cu mare/ Haideți TOȚI la RECICLARE săptămâna viitoare!

Andreea Barbu Natura este cel mai mare dar pentru noi oamenii. Aceasta înseamnă viață, iar fără natură, noi nu putem exista. Prin aceste deșeuri electrice pe care le aruncăm la întâmplare, singurul lucru pe care îl facem este acela de a polua natura. De ce să ne facem rău cu bună știință? Haideți mai bine să ne mobilizăm! Haideți să alegem o viață mai lungă și mai curată!

Costea Roxana Pământul poate fi salvat de către toți locuitorii săi, astfel: să-l iubim și să-l respectăm, să-l îmbogățim cu cât mai mulți copaci, și mai ales să-l păstrăm curat pentru alte generații, căci în caz contrar, acesta va ajunge o pustietate poluată. Fiți alături de noi, pentru că împreună vom reuși!

Cătălina Ganea Mesajul meu este următorul:
„Săptămâna viitoare, sâmbătă, voi veni la școală cu un aparat electric nefolositor pe care nu îl arunc oriunde pentru că vreau să îl reciclez. Toți elevii mei, părinții lor și vecinii, rudele și colegii de serviciu vor veni în curtea școlii cu câte un aparat electric pentru a-l recicla!”

Gratiela Alexandru PATRULA DE RECICLARE / VĂ-NVAȚĂ PE FIECARE: / DEȘEURI ELECTRICE NU ARUNCAȚI! / POFTIȚI DE LE RECICLAȚI!

Maria Heretiu Uite câte-au adunat/ „Patrula de reciclat”/ Sunt cam mici, dar voinicei/ Veniți și voi după ei!

Daniela Rosu DEE nu-i folositor,/  dar ca să scapi de el ușor / Patrula -ți vine în ajutor!


Neti Spatarescu Părinţi, bunici, vecini,…noi, echipa Patrulei de Reciclare, din Şcoala
Gimnazială ,, Aurel Horneţ, loc. Tudor Vladimirescu, jud. Brăila şi prof. coordonator Spătărescu Neti, vă provoacă la… luna reciclării, aprilie 2017.
1 Aprilie este şi Ziua Păsărilor… şi nu e o păcăleală, e cea mai veche sărbătoare din calendarul mediului, sărbătorită încă din anul 1906. Supravieţuirea lor depinde de sprijinul pe care toţi oamenii planetei trebuie să-l acorde măsurilor de conservare şi protejare.

Victoria Paduraru Un deşeu, două deşeuri… E un substantiv „neutru”, dar acţiunea deşeurilor asupra noastră şi asupra mediului, nu! Aşadar, nu le păstraţi, reciclaţi-le!

Laurenţiu Vasile Haideți toți să reciclăm / Și Pământul să-l salvăm! / Natura să o iubim, / Curățăm și îngrijim!

Epure Maria Diana HAI CU MIC CU MARE, E ORA DE RECICLARE! DEEE COLECTĂM, PLANETA O SALVĂM!

Gpn Trei Caracal Suntem mici și pricepuți, pe toți îi mobilizăm și multe, multe DEEE colectăm!

Aura Aurelia Hai acum cu mic, cu mare / Să formăm Patrula de Reciclare / Nu-ți trebuie calificare / ci iubire pentru mediu și timp pentru reciclare.

Maria Mercurean Mașina noastră de spălat cu al 6-lea simț a cedat./Ne vom apuca de reciclat, după ce am reparat,/ Produsul are un ciclu de viață/ Acum va ieși din casă pe patru picioare/ Cine va veni în locul ei oare?

Vă invităm să vizitați pagina de Facebook a Patrulei de Reciclare și să participați la concursul de săptămâna aceasta.