Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorul concursului ”De ce credeți că este importantă reciclarea deșeurilor”?

20 / 04 / 2017

#Bucuresti, #concurs, #editia 2016-2017, #generale, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


Concursul emisiunii Ora Patrulei de Reciclare, de la Radio Gold FM România, desfășurat în perioada 13-19 aprilie, și-a desemnat câștigătorul! Răspunsul Iulianei Ilona Tudor la întrebarea ”De ce credeți că este importantă reciclarea deșeurilor?” a primit cele mai multe like-uri, câștigând astfel concursul acestei săptămâni.

“Inima îmi palpită când știu că timp de 6 ani de la lansare am reușit, o mână de oameni, inițial, să transformăm proiectul într-un ambițios și cunoscut mod de viață. Patrula de Reciclare a devenit pentru mulți dintre noi un mijloc de a privi cu optimism înainte, într-o natură mai curată, pentru cei de mâine! La mulți ,mulți ani, Patrula de Reciclare!!!“, a fost răspunsul câștigătoarei Iuliana Ilona Tudor, profesoară la Școala Gimnazială nr. 7 din București.

Aceeași întrebare, ”De ce credeți că este importantă reciclarea deșeurilor?”, a mai primit un răspuns apreciat de noi, pe care îl împărtășim cu dvs și care îi aparține Alexandrei Maftei, profesoară la Liceul Tehnologic ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, județul Suceava: ”Reciclarea deșeurilor este foarte importantă întrucât presupune economie de materiale pentru crearea altor recipiente și nu numai, protejarea mediului înconjurător deoarece reciclarea și colectarea selectivă nu permite aruncarea la întâmplare a deșeurilor, astfel neajungând în sol și apă. În plus putem îndrăzni să spunem că e importantă și pentru faptul că stimulează populația spre a crea lucruri frumoase, utile din altele stricate sau ce nu mai prezintă trebuință!”

Vă invităm să vizitați pagina de Facebook a Patrulei de Reciclare și să participați la concursul de săptămâna aceasta.