Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Câștigătorul concursului Ora Patrulei de Reciclare

25 / 05 / 2017

#Bucuresti, #concurs, #editia 2016-2017, #generale, #ilfov, #judetul ilfov, #Ora Patrulei de Reciclare, #Radio Gold FM


Am încheiat cu succes ultimul concurs organizat cu prilejul Orei Patrulei de Reciclare, emisiunea noastră de la Radio Gold FM Romania!
Câștigă, pentru a treia oară, doamna Neti Spatarescu, profesor coordonator al Patrulei de la Școala Gimnazială „Aurel Horneț” din localitatea Tudor Vladimirescu, județul Brăila.
Avem felicitări și mulțumiri speciale și pentru cei care au participat la mai multe ediții ale concursului și ne-au împărtășit ideile și experiențele lor : Ion GaftoneanuAdriana Mariana SanduGina MarianNeaga NicoletaGeorge AldIuliana Ilona TudorTraistaru MariaNadia VerbaMaria IulianaGratiela AlexandruCătălina GaneaNicu Și Cristina DiaconuMaria HeretiuGeicu Andrei-DanielVictoria Paduraru, Gpn Trei Caracal, Gradinita Negrut Braila.
Am apreciat fiecare rând, fiecare Like, fiecare comentariu al temerarilor noștri concurenți.
Am stimulat, împreună, dezbaterea și preocuparea față de reciclarea deșeurilor, sănătatea noastră și starea mediului înconjurător.

Iată și răspunsurile la întrebarea ”Cum ai ajuta Patrula de Reciclare?”

Neti Spatarescu La 21 mai, în fiecare an, marcăm Ziua mondială pentru diversitate culturală, pentru dialog și dezvoltare. Azi, 19 mai, elevii claselor a V-a + a VI-a, împreună cu prof.Spătărescu Neti au punctat în avans, oportunitatea de a înțelege profunzimea valorilor diversității culturale și de a învăța să trăim împreună, în cadrul orei de disciplină opţională „Educaţie ecologică şi de protecţia mediului”. Astfel, ajutăm la îndeplinirea scopului ecologic al Patrulei de reciclare.

Georgiana Georgy Aș putea ajuta #Patruladereciclare reciclând alături de ei deșeuri electrice si nu numai ,de altfel acestea fiind cu adevărat nocive, doar prin reciclare putem face un mediu mai curat și sănătos și protejăm astfel natura, pământul, scăpând de tot ce nu ne mai trebuie, toate aparatele vechi, trebuiesc astfel predate Patrulei de Reciclare care înlesnește transportul deșeurilor spre punctele de reciclare

Adriana Mariana Sandu Anul acesta ne-am înscris în Patrula de Reciclare! Am strâns peste 300 kg împreună cu colegele și copiii din grădiniță! Pozele cu activitățile noastre vorbesc de la sine! Un proiect pe placul copiilor!

Iacob Florentina-Silvia Educând copiii să fie prieteni cu mediul înconjurător și să recicleze.