Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Colecteaza deseurile electrice si electronice in mod responsabil si usor cu ajutorul aplicatiei DEEECollect

2 / 11 / 2016

#aplicatie, #DEEECollect, #editia 2016-2017, #fundatia telekom romania, #generale


Durata de viata a echipamentelor electrice si electronice este una relativ scurta, din acest motiv, orice persoana s-a regasit macar o data in situatia de a se debarasa de astfel de deseuri.

In acest scop, pentru a promova un comportament civilizat si responsabil fata de mediul inconjurator, Fundatia Telekom Romania si Patrula de Reciclare au lansat aplicatia DEEECollect (deseuri de echipamente electrice si electronice) care faciliteaza procesul de colectare a deseurilor. In categoria deseurilor electrice si electronice intra bateriile si acumulatorii uzati, dar si neoanele arse.

DEECollect Telecom

sursa: Fundatia Telekom Romania

Nu doar cetatenii pot folosi aplicatia gratuita DEEECollect, ci si companiile si institutiile pot beneficia de serviciile de colectare si reciclare, pe care aceasta le ofera.

Cu ajutorul aplicatiei DEEECollect poti afla care este cel mai apropiat punct de colectare si unde poti depozita deseuri electrice. De asemenea, exista o harta interactiva care iti arata punctele de colectare in functie de locul in care te afli si de tipul de deseu pe care doresti sa il predai.

 In cazul deseurilor electrice mari si grele poti chema serviciul local de colectare sa le preia gratuit de acasa sau de la locul de munca.

In plus, DEEECollect iti ofera posibilitatea de a semnala prezenta deseurilor electrice abandonate in orice alt loc decat punctele de colectare, oriunde te-ai afla in tara.

De asemenea, trebuie sa stii ca deseurile electrice colectate prin intermediul aplicatiei DEEECollect contribuie la performanta echipelor scolare locale, care participa la programul national de educatie de mediu „Patrula de Reciclare”. Astfel, cu orice aparat electric sau electronic predat ajuti copiii din comunitatea ta sa castige un premiu la noua editie a programului.

Obiectivul proiectului este ca fiecare dintre noi sa inteleaga importanta reciclarii deseurilor electrice ca singura modalitate legala de protectie a mediul inconjurator si de reducere a nivelului de poluare!

sursa: Stirile ProTV