Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

CSEI nr. 1 și CN ”Andrei Mureșanu”, cele mai bune ”Patrule de reciclare”

23 / 06 / 2017

#editia 2016-2017, #judetul bistrita-Nasaud, #patrula in presa, #premianti patrula de reciclare


Echipele Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Bistrița și Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița sunt câștigătoarele premiilor locale ”Patrula de reciclare” 2016-2017.

Copiii de la CSEI nr. 1, prof. coordonator Teodora Popescu, au fost ”cea mai activă patrulă”, iar elevii de la CNAM, coordonați de prof. Alincuța Preda, au strâns cea mai mare canditate de baterii.

La a VI-a ediție, programul național de educație de mediu ”Patrula de reciclare” premiază 94 de echipe de preșcolari și elevi din toată țara. 12 Patrule din București și câte 2 patrule din fiecare județ câștigă premiile locale ale ediției, pe 2 categorii: ”Cea mai activă patrulă” și ”Cea mai mare cantitate de baterii colectată”. Cele 94 de echipe câștigătoare au șansa de a-și alege premiile, care pot consta în materiale didactice, echipamente IT, rechizite, necesar de birotică sau excursii.

Ediția 2016-2017 continuă! Premianții naționali vor fi aleși în luna septembrie. Succesul echipelor locale depinde de cât de multe deșeuri electrice trimit la reciclare suporterii lor, până la 31 august 2017.

Sursa: Timp Online