Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Curățenie de primăvară în Snagov, cu debarasare de aparate electrice vechi și stricate, în luna martie! 

24 / 03 / 2017

#Bucuresti, #editia 2016-2017, #ilfov, #judetul ilfov


Sâmbătă 25 martie 2017, între orele 10:00-14:00, Agenții de la Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Ghermănești alături de colegii lor de la Școala Gimnazială nr. 1 “Constantin Băicoianu”-Tâncăbești și Grădinița nr. 1 – Ciofliceni, au pregătit locuitorilor din Snagov și din împrejurimi cea mai bună ocazie de a se debarasa, în mod responsabil, de aparatele electrice vechi și/sau stricate.

Protejarea naturii este o responsabilitate pe care o putem învăța și o putem pune în practică indifferent de vârstă. Tocmai de aceea micii Agenți transmit, prin intermediul nostru și al paginii de Facebook, un mesaj de mobilizare pentru toți cei care au deșeuri de aparate electrice acasă: ”Suntem copiii de la școlile de lângă dumneavoastră și avem nevoie să ne ajutați în misiunea noastră de voluntari ai Patrulei de Reciclare! Știți cât de dăunătoare pot fi deșeurile electrice, pentru mediul înconjurător și pentru sănătatea noastră dacă le aruncăm oricum sau le păstrăm prea mult în preajma noastră? Noi, da! Haideți să scăpăm de ele civilizat și responsabil, chiar acum! Dăm startul la curățenia de primăvară și vă așteptăm alături de noi. Puteți să ne susțineți fie că sunteți cetățean, firmă sau instituție!”

Iată și locațiile unde puteți lăsa, sâmbăta aceasta, aparatele electrice stricate:
– Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” – Ghermănești (Șos. Ghermanesti, nr. 67)
– Școala Gimnazială nr. 1 “Constantin Băicoianu”-Tâncăbești (Str. Constantin Băicoianu, nr. 10)
– Grădinița nr. 1 – Ciofliceni (Str. Mircea cel Bătrân, nr.16)

Nu e nevoie neapărat să veniți la noi – puteți trimite la reciclare deșeurile electrice direct de acasă sau de la sediu, apelând gratuit Tel Verde 0800 444 800 sau completând formularul online de pe site-ulwww.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/

Deșeurile electrice NU SUNT BIODEGRADABILE! Dacă ajung în natură, vor polua solul, apa și aerul pentru sute de ani! Ca să trăim sănătoși într-o comunitate curată, trebuie să avem grijă ca orice aparat electric inutil, orice baterie consumată sau bec ars să ajungă NUMAI la reciclare. Haideți să facem asta începând chiar de acum, mereu și să dăm un exemplu de solidaritate colegilor noștri din toată țara.