Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

De ce să reciclați deșeurile electrice din debara

11 / 06 / 2015

#blogger, #dan dragomir, #editia 2014-2015, #Suporterii Patrulei


„Eu am scăpat de câteva vechituri din debara. Trebuie să subliniez și eu, românii chiar au moștenit o mentalitate de “colecționari” din perioada comunismului. Orice ar fi, e bine să fie păstrat, că poate ne va trebui vreodată. Astfel că și eu aveam ambele debarale pline de chestii pe care nici măcar nu aveam șansa să le folosesc pentru că nu ajungeam pînă la ele. Ce-am putut am dus în zona de reciclare obișnuită, cu plastic, hârtie și sticlă. Tone de pungi de hârtie de la diverse conferințe și lansări. Carcase de plastic de la diverse gadgeturi. Dar găsistem și o imprimantă din anii 2000, iar în debaraua de haine aveam un desktop din perioada Pentium IV. Uitasem de ele, le pusesem bine pentru mai târziu… Și nu știam ce să fac cu ele.”

Dan Dragomir este un fost jurnalist și actualmente pro-blogger, consultant și antreprenor online si intră în echipa Patrulei de Reciclare.

„Datorită lor, peste 2.000.000 de români sunt mai conștienți de impactul deșeurilor asupra mediului și sute de mii de kilograme de DEEE iau anual drumul reciclării, în loc să ajungă la gropile de gunoi, pe câmp sau în apele râurilor.”

Citiți articolul integral pe computerblog.ro și descoperiți un blog foarte util și bine documentat.