Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

DEEECollect, în categoria ”life-changing” social apps, la expoziția Internetics Digital Week

30 / 11 / 2016

#DEEECollect, #editia 2016-2017, #Fundația Telekom, #generale, #Internetics


Abia lansată, DEEECollect aplicația pentru mobil a Patrulei de Reciclare, realizată cu sprijinul Fundatiei Telekom Romania, a intrat în expoziția Internetics Digital Week, la secțiunea ”Digital for social”, în perioada 14-21 noiembrie 2016.

Organizat de The Institute, Internetics Digital Week este unul din cele mai ample și prestigioase evenimente dedicate industriilor creative digitale din România – publicitate, tehnologie, IT & gaming. Pe lângă competiția tradițională, Internetics Digital Week a găzduit o expoziție și o serie de conferințe despre modul cum interferează digitalul în trei domenii largi: social, business și artistic.

Screenshot post FB DEEECollect la Internetics 2016

Am fost plăcut surprinși și onorați să fim invitați la Internetics Digital Week, cu atât mai mult cu cât aplicația DEEECollect fusese lansată recent. Echipa The Institute ne-a acordat, din nou, încrederea și sprijinul său, după ce, în 2015, am câștigat unul din premiile I la Gala Societății Civile, un proiect extraordinar care le aparține, de asemenea.

Și acum, ca și atunci, ne-am simțit parte dintr-o comunitate de inovatori și ne-am mândrit că DEEECollect a fost selectată în categoria ”life-changing apps” – adică ”aplicații care schimbă viața”. Chiar sperăm ca această nouă aplicație să schimbe viața românilor care se preocupă de stadiul mediului înconjurător și vor să adopte un comportament responsabil. Poluarea este din ce în ce mai prezentă în existența noastră de zi cu zi. Dacă DEEECollect își va încuraja utilizatorii să colecteze deșeurile electrice mai ușor și mai des, asta chiar ne poate schimba viața în bine. Ca să nu mai vorbim de voluntarii din Patrula de Reciclare, care se bucură pentru cu fiecare om pe care l-au convins să facă acest gest” spune Ada Lungu, project manager DEEECollect.

Screenshot DEEECollect Internetics 2016Un start remarcabil pentru aplicația DEEECollect, care oferă harta interactivă a punctelor de colectare DEEE, posibilitatea de a comanda preluarea gratuită a deșeurilor mari de la domiciliu și opțiunea de a semnala deșeurile abandonate în locuri publice. Aplicația susține colectarea responsabilă a DEEE și programul de educație Patrula de Reciclare și este disponibilă gratuit pentru smartphones cu sistem de operare Android, pe Google Play Store.