Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Echipa Patrulei de Reciclare hunedorene se mărește cu încă un susținător!

10 / 11 / 2016

#editia 2016-2017, #judetul Hunedoara, #suporter


Apelul Patrulei hunedorene dă roade. Primul Suporter din această ediție al Patrulei hunedorene,  adică o echipă de 380  de profesori și copii, din cele 17  grădinițe, școli și licee a spart gheața și a predat la reciclare peste 600 de kg de deșeuri electrice și electronice. Astfel, SC APA SERV Valea Jiului SA deschide drumul firmelor locale care doresc să sprijine echipa hunedoreană să câștige un premiu național, în această ediție.

”Considerăm că este necesar să oferim susţinere publică Patrulei de Reciclare pentru încurajarea tinerei generaţii, să conştientizeze şi să colecteze selectiv materialele refolosibile”, crede domnul Costel Avram, Directorul General al SC APA SERV Valea Jiului SA Petroșani.

Tinerii hunedoreni participă la program din anul 2011. Ei se numără printre echipele veterane ale Patrulei  care trăiesc anual satisfacția că au o contribuție la evoluția mentalităților in județul lor.

Unul dintre micuții agenți de la Grădinița nr. 7 din Deva și-a surprins părinții, în urmă cu câteva ediții, zicând că „de-abia așteaptă să se mai strice ceva prin casă, doar doar va ajunge la centrele de reciclare”, după cum ne-a mărturisit zâmbind, doamna educatoare.

Dorinţa celor mici şi curajosi a fost mai importantă decât orice fel de dificultate și ei s-au înscris în competitie an de an reușind astfel să demonstreze că „nu contează înălţimea, ci contează isteţimea” şi într-ale colectării DEEE .

Orice firmă și instituție din județul Hunedoara care deține aparte electrice vechi sau defecte le poate casa în beneficiul Patrulei locale, susținând astfel copiii în competiția națională a ediției 2016-2017.