Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Eco-Vânătoare de comori, la Ziua Patrulei de Reciclare din Covasna

1 / 10 / 2014

#Castigatori editia 2013-2014, #eco-vanatoarea de comori, #Patrula de Reciclare Covasna, #ziua patrulei de reciclare


”Există ceva mai de preţ decât comorile, domnule! Drumurile către comori” spunea Leonida Neamțu, autor de romane de aventuri. Am redescoperit savoarea și adevărul acestui citat enigmatic la eco-vânătoarea de comori de la Ziua Patrulei de Reciclare din Covasna.

Cine nu a visat să fie explorator, ca eroii filmelor de aventură, să urmeze un traseu punctat de indicii misterioase, să treacă peste încercări din cele mai interesante și, în final, să găsească o comoară, și toate acestea alături de prieteni, într-o echipă ”de șoc”?

Vanatoarea de comori - Claudia Geicu (15)

Pe 26 septembrie, am jucat eco-vânătoarea de comori cu tinerii noștri agenți! În decorul perfect – Natura Parc Chichiș, un paradis verde și proaspăt, temerarii noștri au luptat cu apă, mingi, baloane, tancuri și limuzine și au găsit comoara cea mai de preț – distracția în echipă!

Vanatoarea de comori - Claudia Geicu (13)Vânătoarea de comori este un joc iubit în toată lumea pentru că este incitant, distractiv, pune la încercare spiritul de echipă și rapiditatea reacțiilor, ajută ”vânătorii” să afle lucruri noi și să își dezvolte intuiția, calități pe care le încurajăm la toți agenții Patrulei. Vânătoarea de comori care deține recordul mondial a avut loc în iunie 2012, la Londra. 466 dintre Ambasadorii Londrei pentru Jocurile Olimpice și Paraolimpice au format 93 de echipe și au concurat într-un traseu de 12 indicii ascunse pe malurile râului Tamisa. Vă imaginați, zeci de echipe alergând în zig-zag, prin metropolă?

La Natura Parc, nu am bătut recordul Guiness la participanți, dar am marcat un moment memorabil în istoria Patrulei de Reciclare. Toți participanții am câștigat o amintire de împărtășit!