Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Elevii din Marghita au grijă de mediul înconjurător

19 / 07 / 2018

#editia 2017-2018, #judetul bihor, #Patrula de Reciclare in presa, #premii locale


La concursul național ”Patrula de Reciclare – Colectarea deșeurilor electrice, electronice”, elevii de la Liceul Teoretic ”Horváth János” coordonați de profesoara de biologie, doamna Edit Barbu au obținut și anul acesta primul loc din județul Bihor. Concursul a durat din octombrie 2017, până mai 2018.

În această perioadă, copiii harnici și doritori de a avea un mediu înconjurător sănătos  și curat au colectat deșeuri electrice și electronice.

Elevii școlii maghiare din Marghita au repetat succesul, deoarece și anul școlar trecut, ei au colectat cele mai multe baterii stricate din județ, astfel protejând mediul înconjurător.

De data aceasta ei au câștigat un premiu în valoare de 150 euro pentru laboratorul de biologie al școlii, care le va fi de folos tuturor elevilor. Premiul a fost oferit de către organizatorul acestui concurs, Asociația Română pentru Reciclare RoRec.

Cel mai important premiu, pe lângă cel câștigat, este faptul că tinerii orașului nostru sunt atenți la protecția mediului înconjurător având astfel grijă de sănătatea noastră.