Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Elevii și profesorii, invitați să se înscrie în Patrula de Reciclare

12 / 10 / 2017

#editia 2017-2018, #înscrieri, #județul Vrancea, #patrula de reciclare, #patrula in media, #patrula in presa


Cadrele didactice din grădinițe, școli și licee se pot înscrie la cursuri pentru a deveni profesori coordonatori ai echipelor ce vor fi formate în cadrul  programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare. Înscrierile se pot face pe portalul online http://www.patruladereciclare.ro/inscrie-ti-scoala/. Patrula de Reciclare este un program de voluntariat foarte apreciat în rândul elevilor și al profesorilor. Pentru primă dată, programul acordă și premii pentru școlile suporter.
„Ediția a VII-a va fi „Ediția Campionilor” – anul echipelor celor mai performante. Programul a devenit o platformă de referință în educația de mediu, o comunitate națională în care competiția, dar și solidaritatea au aceeași valoare. (…)

Înscrierile în Ediția Campionilor se încheie pe data de 20 octombrie, la ora 23:00. Trebuie știut faptul că școlile din Vrancea s-au înscris de fiecare dată în număr mare și au și fost premiate în cadrul proiectului. ”Mi-a plăcut să fac parte din Patrula de Reciclare. Împreună cu colegii mei, am reușit să strângem deșeurile de la noi din familii. Doamna învățătoare ne-a vorbit despre cum să protejăm mediul înconjurător, iar noi le-am spus mai departe părinților noștri”, ne-a spus Maria –Teodora, elevă în clasa a II-a la Școala Duiliu Zamfirescu din Focșani.

Întreg articolul îl găsiți accesând pagina publicației Monitorul de Vrancea