Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Facem imposibilul posibil? Doi noi Suporteri ne încurajează

30 / 06 / 2017

#editia2016-2017, #generale, #Suporterii Patrulei


Ecourile activității Patrulelor de Reciclare din timpul anului școlar sunt atât de puternice încât Suporterii reacționează și după ce școala s-a încheiat!

Spuneam că, în vacanța de vară, Suporterii preiau ștafeta și continuă să caseze deșeuri electrice și să contribuie la efortul nostru de informare. Încă din prima lună de vară am primit sprijinul multor companii. Doi dintre noii Suporteri ai Patrulei de Reciclare vin cu gânduri care ne hrănesc optimismul.

O companie națională a cărei misiune este să aducă un plus de valoare comunităților locale, prin investiții în dezvoltarea regională, pentru a îmbunătăți nivelul de trai al tuturor românilor, din mediul urban și rural deopotrivă, declară că ”ne raportăm la valori comune. Suntem o companie responsabilă, și susținem acțiuni participative, care să contribuie la realizarea obiectivului nostru central – de a face imposibilul posibil pentru o Românie mai frumoasă. Pentru compania noastră este deosebit de important să vedem că românii se implică, benevol, în protejarea mediului, și să remarcăm respectul lor față de întreaga comunitate. Suntem bucuroși să ne alăturăm acestei echipe de tineri și adulți și să susținem și noi campania de informare și colectare responsabilă a deșeurilor electrice” ne spune doamna Andreea – Alexandra Vlădoianu, din partea Companiei Naționale de Investiții.

Munca de voluntar în Patrula de Reciclare cere imaginație, creativitate. Imaginația ne-o îmbogățim citind. Vara citim de plăcere, pe timpul siestelor când ne ascundem de căldură, pe plajă sau la un picnic la iarbă verde. De câte ori intrați în vreuna din librăriile Companiei de Librării București, să știți că CLB vă oferă nu doar poveștile cu care să vă delectați peste vară, ci și un sprijin prețios în cursa pentru premiile naționale ale ediției. ”Copii, elevii sunt principalii noștri clienți, deci trebuie și noi la rândul nostru, să contribuim la succesul celor înscriși în proiect. Susținem un proiect important de educație de mediu și pentru că dorim să trăim într-o adevărată capitală europeană. Apreciem și faptul că Patrula de Reciclare oferă șanse egale de implicare și educație tuturor copiilor, sub îndrumarea cadrelor didactice” ne încurajează doamna Mioara Cilibiu, reprezentantul CLB.

Și dacă toate instituțiile din domeniul educației și toate companiile care investesc în comunitățile din România ar adopta aceste convingeri? Vă lansăm o provocare!