Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Micii Reporteri de la Ziarul BUZZ – Fapte bune pentru mediu și Patrulele de Reciclare

29 / 08 / 2017

#Botoșani, #editia2016-2017, #generale, #judetul Botosani, #ziarul Buzz Botosani


„Vara aceasta, am fost suporteri ai Patrulelor de Reciclare din județul Botoșani. Am bătut străzile orașului în lung și-n lat pentru a sta de vorbă cu oamenii despre importanța colectării și reciclării deșeurilor electrice. De ce acest lucru? Din două motive”, scriu Micii Reporteri ai Ziarului Buzz, din Botoșani, o echipă specială de parteneri de suflet ai programului, de ani de zile.

„Primul și cel mai important e acela că noi suntem niște copii și ne gândim la viitorul nostru, la  o viață curată și un aer nepoluat. Apoi, dorim ca județul Botoșani să se regăsească în topul național în ceea ce privește cea mai mare cantitate de deșeuri colectate la 31 august. Deh, patriotism local!

Am colindat străzile, am stat de vorbă cu oamenii iar noi ca echipă ne-am sudat mai bine.  Oamenii au fost deschiși la ideea noastră. Unii chiar ne-au mulțumit că le-am dat această posibilitate pentru a renunța la aparatura veche, uzată care îi chinuia prin casă. Am strâns circa două tone de deșeuri electrice colectate doar de noi.

Suntem fericiți pentru fapta pe care am făcut-o naturii. Acum ne dorim ca ideea noastră să fie repetată de cât mai mulți copii și tineri de vârsta noastră iar în toamnă numărul Patrulelor de Reciclare din județul Botoșani înscrise în noua ediție să fie mai mare. Noi vom continua să susținem Patrulele de Reciclare din județul Botoșani, vom continua să colectăm pentru mediu.

Nu uitați! Dacă aveți aparatură veche și stricată n-o aruncați. Colectați. E atât de simplu. Un număr de telefon vă stă la dispoziție și e gratuit:  0800444800”