Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Vrei să fii sexy? Reciclează!

16 / 08 / 2019

#editia 2018-2019, #editoriale, #generale


Ce ne face „atrăgători”? Silueta, trăsăturile, stilul vestimentar, atitudinea, statutul social? Probabil.

În ultimii ani, însă, o calitate nouă ne face „sexy” în ochii celor din jur – implicarea în cauze de mediu.

Într-un sondaj realizat de o revistă americană, femeile au declarat atitudinea „eco” ca fiind cea mai atractivă caracteristică a bărbatului modern, chiar înaintea simțului umorului.

Reciclatul, mersul pe bicicletă, evitarea plasticului sunt câteva dintre obiceiurile care ne fac să câștigăm interesul, simpatia și încrederea unui posibil partener.

Femeile sunt din ce în ce mai preocupate de problemele mediului înconjurător. Patrula aduce un argument puternic în sprijinul acestei afirmații. Dintre cei peste 120.000 de voluntari ai Patrulei de Reciclare – profesori și elevi, aproximativ 75% sunt doamne și domnișoare.  

Unele voci spun că această nouă tendință ar fi fost lansată de celebrități care militează activ pentru mediu, precum Leonardo di Caprio sau Rachel McAdams. Actrița are chiar un blog intitulat „green is sexy”. O fi știind ea ceva…

În plus, site-uri binecunoscute de dating au început să includă categorii ca: „ecologiști”, „vegani”, „stil de viață bio” sau „iubitori de natură”. Așadar, oare de ce găsesc femeile această caracteristică atât de valoroasă? S-ar părea că bărbații preocupați de starea naturii dovedesc că sunt altruiști, empatici și că se gândesc la viitor.

Concluzia? Cum vă creșteți sex-appeal-ul vara aceasta? Pe lista cu sala de fitness, garderoba de designer, regimul de slăbire și bronzul uniform treceți și… reciclarea, de exemplu. Un PET, o baterie, un telefon mobil sau orice alt obiect cu componente recuperabile.