Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Florin Ghindă, Romania Pozitivă: „Generația copiilor și adolescenților de acum pregătește o altfel de țară, pentru ei și, implicit, pentru noi.”

5 / 02 / 2019

#editia 2018-2019, #generale, #marturii parteneri media


Cu una dintre cele mai slabe rate de reciclare din Europa, România este intoxicată de gunoaie. Dar ne-am obișnuit deja să aflăm că nu suntem performanți într-o mulțime de domenii. Ce știm mai puțin este că generația copiilor și adolescenților de acum pregătește o altfel de țară, pentru ei și, implicit, pentru noi: o țară cu oameni responsabili față de mediul în care trăim și față de comunitățile din care facem parte.

Patrula de Reciclare, alături de alte programe similare, reușește nu doar să îmbunătățească cifrele legate de reciclare în România, ci să schimbe mentalități și să pregătească un viitor „verde” pentru noi toți.

Patrula de Reciclare reușește să aducă educația și responsabilitatea acolo unde indiferența și-a croit loc. Patrula de Reciclare reușește să aducă comportamentele sănătoase în rândul normalității. Mulțumim pentru ceea ce faceți!

Florin Ghindă, fondator RomâniaPozitivă.ro