Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Grațian Mihăilescu, UrbanizeHub: „Vom consuma din ce în ce mai multe aparate electronice, ceea ce va cauza multe probleme.”

13 / 02 / 2019

#editia 2018-2019, #generale, #marturii parteneri media, #urban talks


Forumul Economic Mondial spune că deșeurile electronice pe care le  generăm anual sunt comparabile în cantitate cu 125.000 de avioane Boeing 747, iar până în 2050 vom ajunge la 120 de milioane de tone de e-waste. Trăim într-un secol în care totul va deveni digital. Asta înseamnă că produsele cumpărate vor crește. Vom consuma din ce în ce mai multe aparate electronice, ceea ce va cauza multe probleme. Ce se va întâmpla cu ele după ce vor muri? Cum va arăta planeta în 2050, cu 120 de milioane de tone de deșeuri electrice?

De aceea Patrula de Reciclare trebuie să continue. Pentru a învăța, pentru a educa și pentru a trage semnale de alarmă. Avem nevoie de orașe verzi, orașe prietenoase, orașe pentru cetățeni. Avem nevoie să reciclăm și să învățăm cât de important este acest obicei, pentru noi și pentru copiii noștri.”

Grațian Mihăilescu, Fondator UrbanizeHub

În 2018, am participat la cele 2 conferințe Urban Talks organizate de UrbanizeHub, alături de oameni care fac ca orașele noastre să fie din ce în ce mai „verzi” .