Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Patrula din Harghita mai pune 1000 kg de deșeuri electrice în cursa pentru premiile naționale

Actiune colectare DEEE Harghita 17 iulie
20 / 07 / 2015

#agentia management energetic, #consiliul judetean harghita, #editia 2014-2015, #județul Harghita, #premii nationale


Harghitenii sprintează puternic în competiția pentru premiile naționale! Într-o singură zi, locuitorii din județ au colectat încă 1000 kg de deșeuri electrice pentru Patrula lor! La apelul Consiliului Județean Harghita, prin Agenția de Management Energetic, oamenii au venit să predea la reciclare televizoare, computere, frigidere și tot felul de alte aparate electrice vechi sau stricate. Au înțeles că e momentul să scape de ele, acum, când mai sunt doar câteva săptămâni în care se decide ce Patrule județene vor câștiga premiile naționale ale ediției 2014-2015. În județele unde oamenii, firmele, instituțiile se vor mobiliza să predea la reciclare cât mai multe deșeuri electrice până pe 31 august, toate unitățile de învățământ înscrise în Patrula de Reciclare vor câștiga!Actiune colectare DEEE RoRec Harghita 17 iulie

Cei din Harghita par hotărâți să aducă unul din aceste premii în județul lor – o tonă de deșeuri electrice a cântărește greu în beneficiul Patrulei locale! Întotdeauna merge bine când autoritățile ne acordă sprijinul lor!

Vor reuși cei din Harghita să câștige pentru prima oară un premiu național în Patrula de Reciclare? Noi sperăm să aibă… concurență cât mai mare, deoarece colectare selectivă a deșeurilor electrice este o cauză de mediu pentru care merită să ”lupte” și bucureștenii și toate județele!

Scăpați de deșeurile electrice chiar acum, sunând la TelVerde 0800 444 800 (apel gratuit în orice rețea). Copiii și profesorii din Patrula de Reciclare contează pe fiecare dintre voi ca să câștige unul din premiile naționale ale ediției dar și să dea un exemplu de responsabilitate și solidaritate țării întregi.

Actiune colectare DEEE RoRec Harghita 17 iulie