Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Începe şcoala. Tu ce ai învăţat de la cei mici?

7 / 10 / 2015

#editia 2015-2016, #macnetize.com


„Trebuie, vă promit, trebuie să-i vedeţi pe ăştia micii cât sunt de dedicaţi şi cât de repede înţeleg ce e important în jurul lor. Zău, dacă generaţia noastră ar fi înţeles atât de repede aceste lucruri, ţara asta era mult mai curată” Toni Tucheac are motive solide să spună asta.

Trebuie să le aflați, în cel mai nou articol pentru părinți, mai ales acum, la începutul anului școlar. Da, vorbește despre copii și despre lucrurile incredibil de frumoase pe care le pot face atunci când sunt motivați, îndrumați și chiar… provocați.

awesome

Toți cei care v-ați condus sau v-ați trimis copiii la școală, poate nu știți că îi mai puteți impresiona și cu niște deșeuri electrice, nu numai cu bunătatea de sandviș pusă în ghiozdan.

Există o probabilitate mare ca și copilul vostru să devină, chiar zilele astea, agent al unei Patrule de Reciclare. Când va veni acasă cu o insignă în piept și un caiet pe care scrie ”Cucuriguu! Deșteptarea! Ne salvăm cu reciclarea!”, o să înceapă să vi se pară o mare chestie orice aparat electric stricat de prin casă. Vă veți dispera colegii de serviciu cerându-le baterii uzate și becuri arse și veți ajunge chiar să vă bucurați (în secret) când se strică imprimanta.

Nu credeți? Mergeți pe macnetize.com