Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Intrare prin efracție ca să tundă iarba

19 / 05 / 2016

#Brylu, #editia 2015-2016, #povesti


”Când ne-am mutat la casă, primul lucru pe care l-am făcut a fost să dotăm grădina cu toate ustensilele posibile și imposibile. Am făcut un sistem de irigare automat pentru tuile ce înconjoară domeniul. Sistem de irigare automat ce presupune 3 furtune lungi cât o zi de post, legate între ele și găurite cu un cutter, astfel încât împroașcă hectolitri de apă oriunde altundeva, numai pe plante nu. Dar l-am făcut, e al nostru și ne mândrim cu el. În același timp cu irigațiile am băgat un purcoi de bani în întreținerea gazonului. Mașină de tuns iarba, trimmer, aspersoare, tot tacâmul. Îmi și imaginam cum o să ajung eu seara acasă, stresat și cătrănit, și o să mă relaxez cu un pahar de vin și o tură de tuns iarba. A și funcționat. De două ori. După care iarba a crescut tot mai mult, am tuns-o tot mai rar. Până a ajuns la stadiul de: „pfoai, iar a crescut iarba. Trăznească în ea de iarbă” scrie Bogdan Brylynski în noul său articol: ”Tunsul ierbii nu-i pont. Pe cuvantGazonul lui Brylu - articol mai 2016

În general, străinii sar gardul în curțile oamenilor cu intenții rele. La Brylu au intrat pe neștiute unii care i-au… tuns iarba. Cu mașina lui personală destinată acestei activități, mașină care, între timp, a avut, la rândul ei, un destin ciudat.

Cu modestia care îl caracterizează, Brylu se declară blogger. E mai mult decât atât. E scriitor în toată regula. În banalul cotidian, Brylu găsește povești savuroase pe care le împărtășește cu talent, sinceritate și umor.

Povestea, în toată splendoarea ei comică, te așteaptă aici.

Citești și-ți spui: ”măi ce de chestii i se întâmplă omului ăstuia cu aparatele electrice!” De fapt, nu e nimic paranormal. Nici Brylu nu e cel mai ghinionist posesor de Masina de tuns iarba a lui Brylu - articol mai 2016electronice din țară și nici nu trăiește în vreun vortex energetic care îi distruge aparatele. Dacă stai să te gândești, oricare dintre noi avem o astfel de poveste.

Așadar, lasă-l pe Brylu să te inspire și, poate, ne trimiți și tu un astfel de episod, narat în stilul tău. Pe Facebook sau la patruladereciclare@rorec.org

P.S. Dacă te doare puțin fața, după ce citești, nu te panica. E pentru că ai zâmbit cu gura până la urechi, de la primul la ultimul cuvânt. Îți propunem să te antrenezi în fiecare zi (la zâmbit), ca să fii pregătit pentru următorul articol al lui Brylu.