Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Jocul (reciclării) se câștigă cu Suporteri motivați

29 / 11 / 2017

#editia 2017-2018, #generale, #Suporterii Patrulei


Felicitări profesorilor care își înscriu echipele ca Suporteri-Unități Școlare ai Patrulei de Reciclare locale.

De ce îi felicităm? Au câștigat deja, ceva? Deocamdată, respectul și admirația noastră, a colegilor și comunităților lor pentru acest gest de altruism și solidaritate. Suporterii vor să ajute. Suporterii sunt acei dascăli care își învață, astfel, elevii, că angajamentul este mai important decât recompensa. Că acțiunea e mai importantă decât statutul. Sunt oamenii care îi conving pe ceilalți că există întotdeauna o cale să contribui, să te implici. Sunt echipe care continuă să participe la program, ca Suporteri, chiar dacă, inițial, vroiau să se înscrie ca Patrulă de Reciclare. Dacă n-au mai avut această posibilitate, nu s-au descurajat. Aceasta înseamnă să îți asumi o misiune mai mult decât o imagine.

Știm că și Coordonatorii Patrulelor de Reciclare își doresc, la rândul lor, să le mulțumească acelor colegi curajoși care dau și mai multa forță acțiunilor de promovare a colectării DEEE.

Fiecare Suporter-Unitate Școlară înscris la această ediție înseamnă un profesor care arată generației tinere că atunci când există o oportunitate să te implici, trebuie să o valorifici. Mai avem câteva locuri pentru voi. Scrieți-ne la scoalasuporter@rorec.org

N-ai prins locuri pe gazon? Hai la tribună! Contează să fii prezent. Contează să strigi și să încurajezi. Contează să-ți spui „n-am stat deoparte”. Și să câștigi împreună cu echipa ta!