Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Mărțișoare uimitoare

7 / 03 / 2016

#Bistrita, #CSEI1 Bistrita, #editia 2015-2016, #martisor


Orice sărbătoare e o ocazie să vă faceți cunoscuți, să cuceriți Suporteri și să vă promovați cauza. Mărțișorul a inspirat serios unele Patrule….

Agenții de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) nr.1 din Bistrița, și profesorul lor coordonator, neobosita Teodora Popescu, au oferit mărțișoare-unicat, făcute chiar de ei ”din butoanele de la tastatură şi alte elemente” doamnelor de la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Bistriţa-Năsăud.

Martisoare CSEI 1 Bistrita 2016

Credit foto: timponline.ro

”Am făcut peste 200 de mărţişoare şi ne-am gândit să facem un troc: cine ne donează o baterie uzată primeşte de la noi un mărţişor unicat. E o microcampanie ca să atragem atenţia că nu aruncăm la gunoi DEEE-urile, nici hârtia, nici plasticul fiindcă le putem refolosi şi face lucruri frumoase din ele. Prin aceasta, ajutăm şi mediul, şi pământul pe care toţi ni-l dorim curat”, povestește Teodora Popescu.

Impresionat, prefectul Bistriței, Ovidiu Frenț, le-a spus agenților Patrulei. „Ceea ce faceţi voi nu e doar un stimulent pentru noi, cei mari, ci şi o activitate prin care mediul devine mai curat şi mai sănătos, iar viitorul vostru va fi mai bun. Când vom atinge acele ţinte de care vorbea domnul director [obiectivele de colectare a deșeurilor electrice impuse de Uniunea Europeană – N.E.] veţi fi deja mari şi veţi constata că tot ceea ce facem acum se va vedea peste ani. Sunt convins că lumea viitorului va fi mult mai curată ca cea de azi”, a spus .

I s-a alăturat, cu laude și încurajări, directorul APM Bistrița-Năsăud, Sever Roman: ”Noi, ca şi ţară, ne-am asumat o obligaţie importantă în UE şi avem o ţintă până în 2021 de colectare de 40% din ceea ce introducem pe piaţă. Nu putem atinge această ţintă dacă nu sunt şi aceste mesaje din partea copiilor care…” Citiți tot articolul pe timponline.ro

Martisoare CSEI 1 Bistrita 2016

Credit foto: timponline.ro

Un gest frumos și generos rămâne mereu în sufletul și mintea celor cărora le-a fost dăruit. Mulțumiți tuturor celor care vă susțin – colegi, părinți, vecini, Suporteri. Folosiți orice prilej să le arătați că gesturile lor ne-au ajutat să fim cea mai activă mișcare ecologistă de tineret din România.