Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Ziarul Răsunetul: „Mărțișoare unicat, de purtat și de… plantat, la CSEI nr. 1 Bistriţa”

27 / 02 / 2019

#CSEI1 Bistrita, #editia 2018-2019, #generale, #judetul bistrita-Nasaud, #Patrula de Reciclare in presa


Ca în fiecare an, de 1 Martie, doamna Teodora Popescu și Patrula de Reciclare de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă nr.1 din Bistrița, creează mărțișoare originale și nostime, organizează un eveniment foarte așteptat de comunitatea locală și povestesc savuros cum au făcut toate acestea, în presă. Iată, mai jos, numai un fragment din articolul publicat de Răsunetul . Citiți-l pe tot, că merită!

Mărţişoarele pe care noi, copiii din Patrula de Reciclare de la CSEI Nr.1 Bistrița, le-am creat la Atelierul Eco-Art, le vom dărui, în primul rând, suporterilor, colaboratorilor, prietenilor Patrulei de Reciclare, oamenilor deosebiți care ne sprijină în misiunea ecologică pe care ne-am asumat-o. Apoi, vom prezenta produsele noastre la cea de-a III-a ediție a Târgului „mARTișoare la Bibliotecă” (joi, 28 februarie 2019, ora 13), eveniment organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Biblioteca Județeană „George Coșbuc” și Inspectoratul Școlar Județean BN; de asemenea, vpr fi expuse la târgul de Mărţişor „Tradiţie şi simbol”, a IV-a ediţie, târg organizat de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, în perioada 27 februarie – 1 martie 2019.

Oferta noastră specială, la început de primăvară: pentru două baterii uzate vă oferim un mărțișor unicat, 100% ecologic, bio-degradabil, creat cu multă pasiune și iubire de natură. Este felul nostru de a vă aduce mai aproape de noi, de a vă convinge că putem schimba lumea în bine, acum, la vreme de primenire și curățenie.

Puteți face acest lucru devenind suporterii noștri și ai naturii, debarasându-vă gratuit și legal de toate deșeurile electrice, electronice și electrocasnice, sunând la TelVerde 0800400800, serviciu gratuit de colectare la domiciliu/sediu. Puteți, de asemenea, să completați online formularul de reciclare, accesând pagina www.patruladereciclare.ro sau, dacă doriți, vă așteptăm să aduceți bateriile, becurile și alte deșeuri electrice și electrocasnice mici chiar la punctul de colectare din școala noastră de pe strada Alba Iulia Nr. 20 bis.”