Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

„Metoda” Băișoara – comuna cu cea mai mare „concentrație” de Suporteri

20 / 03 / 2018

#activitati Patrule, #editia 2017-2018, #generale, #județul Cluj, #patrula de reciclare baisoara


Doamna Lucreția Presecan, Profesorul Coordonator al Patrulei de la Școala Gimnazială „Mircea Luca” din comuna Băișoara, județul Cluj:

„Obiectele defecte pe care micii mei voluntari din Patrula de Reciclare vă conving să le colectați înseamnă mai mult decât credeți – sunt deșeuri electrice care nu mai stau grămadă în casele noastre, ci ajung la locul potrivit, iar piesele lor vor fi reciclate pentru o nouă întrebuințare! Bateriile sunt triate și depozitate unde trebuie! Când aveți așa ceva, aduceți-le la școala noastră!

Vine primăvara, facem curățenie prin curți, beciuri, poduri, cămări, acolo unde aveți „puse bine” aparate defecte. 

Nu ezitați să le predați pentru copii din Patrula de Reciclare, astfel îi ajutați să își atingă obiectivul, și anume „să trăim într-un loc mai puțin poluat!”

Din toamnă, de la începutul ediției, rar se întâmplă să fie vreo zi în care agenții Patrulei să nu aibă activitate! Cu așa hărnicuți e mai curat în jur, iar oamenii sunt mai informați despre poluarea cu DEEE-uri.

Am prospectat Suporteri și din rândul autorităților – domnul Liviu Ghib, edilul comunei Băișoara a fost impresionat de campania noastră de informare a cetățenilor despre colectarea selectivă a deșeurilor electrice! După „vizita” de lucru la Primăria Băișoara, se tot adună DEEE-uri la punctul nostru de colectare!”