Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

Monitorul de Vrancea despre Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani

28 / 01 / 2019

#editia 2018-2019, #județul Vrancea, #Patrula de Reciclare in presa


”Școlile-suporter ocupă un loc important, iar rezultatele foarte bune le vor fi recompensate, astfel încât pot câștiga oricare dintre premiile naționale. Programul oferă o oportunitate de educație alternativă și o experiență de voluntariat apreciate deja de mii de dascăli și tineri din țară. Ediția a VII-a a Programului se desfășoară cu avizul Ministerului Educației Naționale în parteneriat cu Inspectoratele Școlare și sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Principesa Maria a României.

Înscrierea unităților de învățământ în calitate de Suporter unitate școlară se poate realiza până pe 28 februarie 2019, dacă predau o cantitate minimă de 30 kg DEEE (aparate electrice, electronice, electrocasnice; baterii și acumulatori portabili; becuri, lămpi și neoane).

Elevii clasei a III-a D, de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, împreună cu doamna lor învățătoare, Violeta Gîsculescu, au demarat în acest scop mai multe activități […]

Luni, 28 ianuarie 2019, dăm startul activităților din acest an, astfel încât elevi, frați, părinți, rude, puteți aduce la școală DEEE-urile, de unde vor fi preluate de mașina RoRec.

Strânge toate vechiturile electrice de prin casă și…..ajută-ne…ACTIV!”

Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, Școală-Suporter la această ediție dar și premianți la ediții precedente, își asigură o excelentă promovare în presa locală – Monitorul de Vrancea.

Merită dați de exemplu. Cu asemenea echipe și asemenea redacții, oare Patrula vrânceană va câștiga un premiu național pentru a doua oară, după performanța de la ediția 2012-2013?