Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

ANFP: Noi aliați din rândul funcționarilor publici

24 / 11 / 2015

#administrație publică, #ANFP, #editia 2015-2016, #Suporterii Patrulei


”Bine faci, bine găsești”, spune o vorbă românească. Pentru că facem lucruri bune, găsim oameni buni – profesori și funcționari deopotrivă. Oameni care contrazic clișeele scepticilor.

Pentru noi, funcționarii publici sunt Suporterii Patrulei din administrația centrală și locală de peste tot din țară. Sunt oamenii cu sprijinul cărora am reușit să oferim copiilor și profesorilor șansa de a face ceva bun pentru mediu și pentru comunitățile lor, în ultimii 5 ani. Sunt directori care au venit duminică la birou și ne-au ajutat să încărcăm deșeuri electrice, primari care și-au condus copiii cu mașina la Ziua

Conferinta ANFP noiembrie 2015

Patrulei de Reciclare, inspectori care ne-au adus în școlile din județul lor. Sunt colaboratorii din Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) care au trimis sute de scrisori de susținere pentru Patrulă colegilor lor din țară și ne invită în fiecare an la conferința internațională ”Inovație și calitate în sectorul public”.

Din 2014, ca Suporter al echipei naționale a celor mai tineri ambasadori ai colectării deșeurilor electrice în România, ANFP dă un exemplu de responsabilitate și solidaritate, recunoscut și apreciat atât de mediul profesional, cât si de comunități. Și anul acesta am avut privilegiul de a prezenta performanțele remarcabile pe care le-a atins, și cu sprijinul ANFP!

Am ”cucerit” auditoriul cu o echipă care a inclus reprezentanți ai Asociației RoRec, doi voluntari și un invitat surpriză din rândul Suporterilor – domnul Ioan Sever Roman de la APM Bistrița. În luna mai 2015, la 10 ani de la semnarea de către România a Tratatului de Aderare la Uniunea Europeană, APM Bistrița, împreună cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec și Instituția Prefectului Judeţul Bistriţa Năsăud, au desfășurat o campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice(DEEE) din instituţiile publice de pe raza judeţului Bistriţa Năsăud. 13 instituții publice din județ au colectat selectiv 8.368 kg deșeuri electrice.

Ziua Patrulei de Reciclare din Bihor-10 octombrie 2014 3Mulți participanți ne-au abordat din proprie inițiativă, o dovadă că le-am câștigat atenția și interesul dar și că doresc să se implice în cauza noastră.

Sperăm să fie începutul colaborării cu mulți noi funcționari publici care întruchipează profesionalismul – oameni conștienți de responsabilitatea muncii lor pentru societate, oameni care caută soluții, care vin cu inițiative, care se luptă să producă o schimbare, de cele mai multe ori cu resurse materiale puține dar cu un capital personal de bună credință.

Binele atrage bine. Patrula de Reciclare ”crește” cu oameni buni de toate vârstele și din toate domeniile. Impactul nostru benefic nu se limitează numai la natură…