Autentificare

Apasă aici dacă ai uitat parola!

Resetare parola


Completează adresa de email, apasă butonul Trimite și vei primi un link de acces pentru modificarea parolei.


« Înapoi la formularul de autentificare.

O zi ca o vacanță, pentru tinerii de la ”Salvați Copiii”, cu Mott MacDonald și Patrula de Reciclare

4 / 07 / 2016

#editia 2015-2016, #Suporterii Patrulei


M-a emoționat cât de atenți și receptivi au fost. Nu știau ce înseamnă ”protecția mediului înconjurător” dar au ascultat captivați și s-au străduit să țină minte tot ce le-am spus și le-am arătat! Au fost extraordinari” își povestește colega noastră Claudia Geicu, consilier al programului Patrula de Reciclare, experiența cu copiii din Centrul de Educatie Emotionala si Comportamentala pentru Copii al Salvați Copiii Romania.

Câțiva tineri inimoși de la compania de consultanță Mott MacDonald Romania se implică în formarea și dezvoltarea copiilor beneficiari ai Salvati Copiii Romania.Actiune Patrula de Reciclare si Mott MacDonald la Salvati Copiii 2

Proveniți din comunități defavorizate, acești copii cunosc prea devreme greutățile vieții și au parte de mult mai puține din bucuriile vârstei decât alți tineri. Noii noștri Suporteri de la Mott MacDonald consideră că este foarte important ca acești copii să înțeleagă și să își asume responsabilități față de mediu. Săptămâna aceasta ne-au invitat să le oferim o oră ”jucăușă” de educație ecologică, despre colectarea deșeurilor electrice.

Este greu de descris bucuria pe care le-o aduce faptul că ”știu” ceva nou, că cineva le acordă încrederea de a le da o responsabilitate, și, mai ales, sentimentul că pot face un gest care contează. Este emoționant să vezi cât de dornici sunt să dăruiască ceva bun acești copii care suferă atâtea lipsuri” a mai spus Claudia Geicu.

Actiune Patrula de Reciclare si Mott MacDonald la Salvati Copiii 3Lecția interactivă ”Salvăm natura, cu Familia Recicleanu” este unul din numeroasele moduri în care putem colabora cu voluntarii și programele de responsabilitate socială ale companiilor și instituțiilor. Felicităm echipa Mott MacDonald pentru contribuția temeinică pe care o au în viața acestor copii și le mulțumim că ne-au oferit prilejul să îi primim în familia Patrulei.